Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc myslowice Lech Budowlany
442 Tactiek Dędka
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten solide
goed Passen matig
uitmuntend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Sóspataki geeft een lange en hoge pass. Blahouňovský kopt de bal weg. Landaal rent richting de bal. Landaal geeft de bal voor. Fedorczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zygierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygierewicz speelt de bal door. Tascău rent richting de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ... Gwardys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Lech Budowlany 0:1

21e minuut.
Presa geeft de bal voor. Zarudzki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Truie de bal onder controle te krijgen. Sáez García rent richting de bal. Sáez García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hidi passt de bal zonder na te denken. Kuś met een sublieme pass. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz geeft een hoge lob. Tascău springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Lech Budowlany 0:2

37e minuut.
Kuś met de inworp. Klungelig pakt Kuśmierzak de bal. Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Wrona springt en kopt de bal. Gwardys probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz probeert naar een medespeler te passen. Wrona is nu in balbezit. Wrona draait met de bal, schiet en ... Gwardys werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz passt de bal met de wreef. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Lech Budowlany 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 58%, Lech Budowlany 42%.
fc myslowice - Lech Budowlany 0:3

51e minuut.
Landaal met een snelle inworp. Zarudzki geeft de bal voor. Daar is Visgailis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Lech Budowlany 1:3

59e minuut.
Kuś geeft de bal voor. Blahouňovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Listkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Listkiewicz krijgt een gele kaart. Blahouňovský wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Landaal passt de bal in één keer door. Blahouňovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Presa de bal. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Visgailis geeft een lange en hoge pass. Zygierewicz probeert de bal aan de voet te houden. Zygierewicz passt de bal met de wreef. Wrona rent richting de bal. Wrona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Landaal onderschept slim de pass. Landaal speelt de bal door. Lesueur met een sublieme pass. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lesueur passt de bal met de wreef. Truie rent richting de bal. Sáez García onderschept slim de pass. Sáez García haalt uit met een fantastische trap. Steffens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fedorczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Lech Budowlany 2:3

90e minuut.
Kuśmierzak probeert de bal met de borst te controleren. Kuśmierzak geeft de bal voor. Tascău rent richting de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ... Gwardys maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 47%, Lech Budowlany 53%.
fc myslowice - Lech Budowlany 2:3