Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt Roossoneri
Normal Tactiek sedorf
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Pischedda met een snelle inworp. Jurczyk rent richting de bal. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski geeft een hoge lob. Jurczyk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paczkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 0:1

2e minuut.
Stangalini kan de bal niet met de borst controleren. Cihan verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan speelt de bal door. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 0:2

6e minuut.
Koral verovert de bal door een tackle van achteren. Koral geeft een hoge lob. Mâţea probeert de bal aan de voet te houden. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming draait met de bal, schiet en ... Yazir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Puga verovert de bal door een tackle van achteren. Puga met een sublieme pass. Cihan is nu in balbezit. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cihan kopt de bal weg. Jurczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mâţea passt de bal met de wreef. Jurczyk is nu in balbezit. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de Theux de Meylandt de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 0:3

22e minuut.
Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk passt de bal met de wreef. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paczkowski rent richting de bal. Puga probeert naar een medespeler te passen. Cihan is nu in balbezit. Cihan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paczkowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Saldívar met een harde bal richting middenveld. Mâţea kopt de bal weg. Puga rent richting de bal. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cihan rent richting de bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan speelt de bal door. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk is nu in balbezit. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. de Theux de Meylandt probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea geeft een hoge lob. Puga rent richting de bal. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 0:4

40e minuut.
Daar is Stangalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vienosalmi rent richting de bal. Vienosalmi speelt de bal door. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Koral onderschept slim de pass. Inworp. Puga met de inworp. Cihan is nu in balbezit. Cihan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Saldívar trapt de bal weg van het doel. Mâţea kopt de bal weg. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Saldívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose rent richting de bal. Tooming rent richting de bal. Tooming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 75%, Roossoneri 25%.
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 1:4

46e minuut.
Puga rent richting de bal. Puga geeft de bal voor. Błaszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Pflaume kopt de bal weg. Boschetti geeft een hoge lob. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap. Saldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 1:5

49e minuut.
Jurczyk passt de bal in één keer door. Cihan rent richting de bal. Cihan passt de bal zonder na te denken. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Pischedda kopt de bal weg. Daar is Czachomirski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk onderschept slim de pass. Jurczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 1:6

52e minuut.
Vienosalmi met een sublieme pass. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan speelt de bal door. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saldívar trapt de bal weg van het doel. Vienosalmi kopt de bal weg. Klungelig pakt Paczkowski de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 1:7

53e minuut.
Stangalini heeft problemen om de bal te vangen. Cihan is nu in balbezit. Cihan met een sublieme pass. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk draait met de bal, schiet en ... Saldívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
de Theux de Meylandt trapt de bal weg. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stangalini verovert de bal door een tackle van achteren. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 2:7

64e minuut.
Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk onderschept slim de pass. Jurczyk met een sublieme pass. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea passt de bal zonder na te denken. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jurczyk speelt de bal door. Paczkowski rent richting de bal. Matov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matov krijgt een gele kaart. Paczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paczkowski neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paczkowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jurczyk neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Bratchyk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is de Theux de Meylandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski rent richting de bal. Bratchyk is nu in balbezit. Bratchyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 2:8

75e minuut.
Paczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Moczulski is nu in balbezit. Cihan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cihan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Doeltrap. Saldívar trapt de bal weg van het doel. Vienosalmi probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. de Theux de Meylandt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koral is nu in balbezit. Puga onderschept slim de pass. Puga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski passt de bal met de wreef. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga haalt uit met een fantastische trap. Saldívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 2:9

83e minuut.
Mâţea passt de bal zonder na te denken. Puga heeft problemen om de bal te vangen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Saldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Paczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Paczkowski probeert naar een medespeler te passen. Bratchyk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Czachomirski de bal onder controle te krijgen. Puga is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 75%, Roossoneri 25%.
Zegrze Nieporęt - Roossoneri 2:9