Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda CPN Poryjewo
sss.. Tactiek poli
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 29.5
zeer goed Schieten slecht
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski passt de bal in één keer door. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - CPN Poryjewo 1:0

8e minuut.
Balaskó passt de bal in één keer door. Serfel rent richting de bal. Tekiralp verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralp schiet op doel. Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kalynychenko passt de bal in één keer door. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski geeft een lange en hoge pass. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - CPN Poryjewo 2:0

14e minuut.
Šulda probeert de bal met de borst te controleren. Raffin verovert de bal door een tackle van achteren. Raffin passt de bal in één keer door. Gorelli rent richting de bal. Gorelli schiet op doel. Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buttiens. Tekiralp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raffin met een snel genomen vrije trap. Gorelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch geeft een hoge lob. Gorelli kopt de bal weg. Tekiralp kan de bal niet met de borst controleren. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tekiralp passt de bal zonder na te denken. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski passt de bal in één keer door. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bluszcz trapt de bal weg. Šulda kopt de bal weg. Kalynychenko geeft een lange en hoge pass. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Šulda bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin geeft een lange en hoge pass. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Acaiaba met een snelle inworp. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli passt de bal zonder na te denken. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - CPN Poryjewo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 50%, CPN Poryjewo 50%.
FC Gwiazda - CPN Poryjewo 3:0

48e minuut.
Młotkowski geeft een hoge lob. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp passt de bal zonder na te denken. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serfel rent richting de bal. Gorelli rent richting de bal. Gorelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - CPN Poryjewo 4:0

50e minuut.
Szwoch verovert de bal door een tackle van achteren. Raffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin passt de bal met de wreef. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kalynychenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kalynychenko geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Raffin de bal onder controle te krijgen. Gorelli rent richting de bal. Gorelli draait met de bal, schiet en ... Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ciepielewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tekiralp de bal. Tekiralp passt de bal in één keer door. Gorelli rent richting de bal. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz bokst de bal weg.

78e minuut.
Petri onderschept slim de pass. Tekiralp probeert de bal met de borst te controleren. Gorelli rent richting de bal. Gorelli schiet op doel. Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - CPN Poryjewo 5:0

84e minuut.
Raffin onderschept slim de pass. Raffin passt de bal zonder na te denken. Acaiaba speelt de bal door. Gorelli rent richting de bal. Gorelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 47%, CPN Poryjewo 53%.
FC Gwiazda - CPN Poryjewo 5:0