Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo FC Gwiazda
poli Tactiek sss..
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 50.6
weak Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal zonder na te denken. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gorelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucht geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petri de bal. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli draait met de bal, schiet en ... Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lasek rent richting de bal. Lasek speelt de bal door. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu draait met de bal, schiet en ... Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:1

16e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lupescu de bal. Lupescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:2

17e minuut.
Petri rent richting de bal. Petri geeft de bal voor. Gorelli kopt de bal weg. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 73%, FC Gwiazda 27%.
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:2

46e minuut.
Cimera speelt de bal door. Lorenzetti rent richting de bal. Lorenzetti passt de bal in één keer door. Gorelli rent richting de bal. Gorelli schiet op doel. Bluszcz bokst de bal weg.

54e minuut.
Buttiens geeft de bal voor. Daar is Šulda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek rent richting de bal. Lasek geeft een hoge lob. Lupescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Śniadecki met een snelle inworp. Droz is nu in balbezit. Met opzet legt Zabielski zijn tegenspeler op de grond. Zabielski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lorenzetti is nu in balbezit. Lorenzetti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lasek de bal onder controle te krijgen. Lupescu rent richting de bal. Lupescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:3

65e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Lupescu rent richting de bal. Klungelig pakt Lupescu de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ... Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:4

67e minuut.
Lorenzetti passt de bal met de wreef. Gorelli rent richting de bal. Gorelli heeft problemen om de bal te vangen. Gorelli schiet op doel. Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:5

69e minuut.
Zabielski is nu in balbezit. Gorelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gorelli passt de bal met de wreef. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:6

76e minuut.
Doeltrap. Kalynychenko komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raffin komt het veld opgelopen. Ansary komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rucht verovert de bal door een tackle van achteren. Goleador onderschept slim de pass. Goleador speelt de bal door. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli schiet op doel. Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:7

85e minuut.
Zabielski rent richting de bal. Balaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli begaat een overtreding. Gorelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 62%, FC Gwiazda 38%.
CPN Poryjewo - FC Gwiazda 0:7