Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.148 [del]
  • Stadion: PS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14500
PS Elven Team
Normal Tactiek 4231
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 38.6
goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Cavicaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cavicaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corena rent richting de bal. Corena geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trafas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Prat is nu in balbezit. Navarro is nu in balbezit. Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat draait met de bal, schiet en ... Ignomeriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - Elven Team 1:0

16e minuut.
Prat rent richting de bal. Zearra is nu in balbezit. Zearra passt de bal in één keer door. Skowronek is nu in balbezit. Skowronek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Skowronek rent richting de bal. Skowronek geeft de bal voor. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Ignomeriello probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skowronek is nu in balbezit. Skowronek passt de bal zonder na te denken. Pelegrino is nu in balbezit. Prat rent richting de bal. Prat schiet op doel. Ignomeriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 48%, Elven Team 52%.
PS - Elven Team 1:0

50e minuut.
Quintana kopt de bal weg. Zearra rent richting de bal. Zearra probeert naar een medespeler te passen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas draait met de bal, schiet en ... Paal! Ćwiek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PS - Elven Team 1:1

59e minuut.
Ulubey passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cavicaar de bal. Prat is nu in balbezit. Prat haalt uit met een fantastische trap. Ignomeriello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Ulubey passt de bal met de wreef. de Michèle is nu in balbezit. de Michèle passt de bal in één keer door. Prat rent richting de bal. Prat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Robillard komt het veld opgelopen. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek met een sublieme pass. Meert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meert geeft de bal voor. Pelegrino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - Elven Team 2:1

84e minuut.
Meert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Campos de bal. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ulubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubey passt de bal in één keer door. Robillard rent richting de bal. de Michèle bereikt de bal nog maar net als eerste. de Michèle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 29%, Elven Team 71%.
PS - Elven Team 2:1