Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHOENIX MAGIC KKS SANDECJA Nowy Sącz
aaa Tactiek SEZON 1
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 37.7
redelijk Schieten matig
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Leier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Chromik met een harde bal richting middenveld. Grenda is nu in balbezit. Grenda haalt uit met een fantastische trap. Raczek bokst de bal weg. Grenda rent richting de bal. Grenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 1:0

20e minuut.
Junyi heeft problemen om de bal te vangen. Buszka rent richting de bal. Uliczka begaat een overtreding. Uliczka krijgt een gele kaart. Buszka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Radovović onderschept slim de pass. Radovović geeft de bal voor. Tanel kopt de bal weg. Klungelig pakt Laco de bal. Laco haalt uit met een fantastische trap. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Wałaszek rent richting de bal. Prohloupil verovert de bal door een tackle van achteren. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 62%, KKS SANDECJA Nowy Sącz 38%.
PHOENIX MAGIC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 2:0

50e minuut.
Radovović passt de bal in één keer door. Tanel is nu in balbezit. Tanel probeert naar een medespeler te passen. Laco rent richting de bal. Laco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Parada met een sublieme pass. Zhabin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majda. Zhabin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zhabin kan niet meer verder spelen.

54e minuut.
Tanel rent richting de bal. Tanel passt de bal in één keer door. Radovović probeert naar een medespeler te passen. Laco rent richting de bal. Laco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 2:1

64e minuut.
Leier rent richting de bal. Leier passt de bal zonder na te denken. Prohloupil heeft problemen om de bal te vangen. Laco onderschept slim de pass. Laco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chromik trapt de bal weg van het doel. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 3:1

70e minuut.
Leier met een sublieme pass. Tanel met een sublieme pass. Laco rent richting de bal. Laco schiet op doel. Abadal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Radovović neemt de hoekschop. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Grenda rent richting de bal. Klungelig pakt Grenda de bal. Grenda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chromik trapt de bal weg van het doel. Majda kopt de bal weg. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 76%, KKS SANDECJA Nowy Sącz 24%.
PHOENIX MAGIC - KKS SANDECJA Nowy Sącz 3:1