Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHOENIX MAGIC PS
aaa Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Ionescu onderschept slim de pass. Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu met een sublieme pass. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Prat rent richting de bal. Robillard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parada. Parada krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Parada zijn tegenspeler op de grond. Prat raakt geblesseerd tijdens het duel. Meert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Prohloupil de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada passt de bal zonder na te denken. Llama bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Meert rent richting de bal. Meert passt de bal met de wreef. Robillard rent richting de bal. Robillard schiet op doel. Chromik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - PS 0:1

14e minuut.
Prat passt de bal met de wreef. Lung rent richting de bal. Lung probeert naar een medespeler te passen. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Szkutnik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Robillard de bal onder controle te krijgen. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - PS 0:2

26e minuut.
Ulubey passt de bal met de wreef. Lung is nu in balbezit. Lung geeft een lange en hoge pass. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Prohloupil passt de bal zonder na te denken. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek passt de bal zonder na te denken. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Robillard onderschept slim de pass. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat passt de bal zonder na te denken. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - PS 0:3

39e minuut.
Prohloupil probeert naar een medespeler te passen. Trampota is nu in balbezit. Trampota passt de bal zonder na te denken. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Meert kopt de bal weg. Szpejna heeft problemen om de bal te vangen. Llama rent richting de bal. Robillard onderschept slim de pass. Robillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - PS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 80%, PS 20%.
PHOENIX MAGIC - PS 0:4

47e minuut.
Ulubey rent richting de bal. Ulubey passt de bal in één keer door. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Skowronek geeft een lange en hoge pass. Abadal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard rent richting de bal. Robillard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Szpejna is nu in balbezit. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbowicz geeft de bal voor. Lung kopt de bal weg. Ulubey geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ulubey is nu in balbezit. Ulubey geeft een hoge lob. Robillard rent richting de bal. Robillard schiet op doel. Chromik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - PS 0:5

65e minuut.
Ulubey met een sublieme pass. Robillard is nu in balbezit. Prat rent richting de bal. Prat draait met de bal, schiet en ... Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Inworp. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Robillard passt de bal met de wreef. Skowronek is nu in balbezit. Skowronek met een sublieme pass. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard passt de bal in één keer door. Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - PS 0:6

75e minuut.
Meert verovert de bal door een tackle van achteren. Meert passt de bal zonder na te denken. Prat rent richting de bal. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prat de bal. Parada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parada krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Prat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robillard neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chromik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

80e minuut.
Szczepańczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skrzyński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ionescu geeft een hoge lob. Inworp. Skowronek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Robillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Meert kopt de bal weg. Llama heeft problemen om de bal te vangen. Skowronek met een sublieme pass. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel. Chromik bokst de bal weg.

85e minuut.
Abadal verovert de bal door een tackle van achteren. Abadal geeft de bal voor. Szkutnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grenda rent richting de bal. Grenda haalt uit met een fantastische trap. Ćwiek bokst de bal weg.

90e minuut.
Inworp. Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robillard is nu in balbezit. Robillard passt de bal zonder na te denken. Prat rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - PS 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 80%, PS 20%.
PHOENIX MAGIC - PS 0:7