Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.148 [del]
  • Stadion: PS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14361
PS PHOENIX MAGIC
Normal Tactiek aaa
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 29.8
goed Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat is nu in balbezit. Prat met een sublieme pass. Daar is Robillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Lušić de bal. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohloupil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robillard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prat wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Buszka is nu in balbezit. Meert verovert de bal door een tackle van achteren. Meert probeert naar een medespeler te passen. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Skowronek geeft een hoge lob. Chromik met een sublieme pass. Ulubey met een sublieme pass. Skowronek rent richting de bal. Skowronek geeft een hoge lob. Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Robillard is nu in balbezit. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - PHOENIX MAGIC 1:0

17e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek onderschept slim de pass. Skowronek speelt de bal door. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Parada speelt de bal door. Meert kan de bal niet met de borst controleren. Prat is nu in balbezit. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat onderschept slim de pass. Prat speelt de bal door. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Meert kopt de bal weg. Daar is Robillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abadal is nu in balbezit. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szpejna heeft problemen om de bal te vangen. Robillard is nu in balbezit. Robillard passt de bal zonder na te denken. Prat rent richting de bal. Prat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
de Michèle is nu in balbezit. de Michèle met een sublieme pass. Robillard is nu in balbezit. Robillard draait met de bal, schiet en ... Chromik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Skowronek heeft problemen om de bal te vangen. Skowronek geeft een lange en hoge pass. Abadal heeft problemen om de bal te vangen. Robillard rent richting de bal. Robillard haalt uit met een fantastische trap. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Prat onderschept slim de pass. Prat geeft een lange en hoge pass. Ionescu rent richting de bal. Robillard onderschept slim de pass. Robillard draait met de bal, schiet en ... Chromik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 25%, PHOENIX MAGIC 75%.
PS - PHOENIX MAGIC 1:0

50e minuut.
Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat geeft de bal voor. Ionescu is nu in balbezit. de Michèle verovert de bal door een tackle van achteren. de Michèle schiet op doel. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Prohloupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat speelt de bal door. Robillard rent richting de bal. Robillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Abadal geeft de bal voor. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Trampota onderschept slim de pass. Trampota geeft de bal voor. Abadal kopt de bal weg. Chromik bokst de bal weg. Robillard is nu in balbezit. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PS - PHOENIX MAGIC 2:0

64e minuut.
Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat passt de bal zonder na te denken. Robillard rent richting de bal. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Ulubey de bal. Ulubey speelt de bal door. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard rent richting de bal. Robillard haalt uit met een fantastische trap. Chromik bokst de bal weg.

76e minuut.
Meert geeft de bal voor. de Michèle speelt de bal door. Ionescu heeft problemen om de bal te vangen. Prat rent richting de bal. Prat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Szpejna is nu in balbezit. Prat onderschept slim de pass. Prat passt de bal in één keer door. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel. Chromik bokst de bal weg.

80e minuut.
Doeltrap. Chromik met een harde bal richting middenveld. Meert kopt de bal weg. Prat rent richting de bal. Prat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard passt de bal zonder na te denken. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Meert onderschept slim de pass. Meert speelt de bal door. Daar is Ionescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chromik met een harde bal richting middenveld. Ulubey kopt de bal weg. Lušić rent richting de bal. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Ulubey de bal. Ulubey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Robillard de bal. Ulubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubey geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS 27%, PHOENIX MAGIC 73%.
PS - PHOENIX MAGIC 2:0