Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHOENIX MAGIC Elven Team
aaa Tactiek 4231
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 37.8
matig Schieten redelijk
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Lušić de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met de inworp. Zearra heeft problemen om de bal te vangen. Zearra geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Chromik probeert naar een medespeler te passen. Quintana controleert de bal met de borst. Quintana speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Senes bereikt de bal nog maar net als eerste. Senes geeft een lange en hoge pass. Zearra controleert de bal met de borst. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Majda de bal onder controle te krijgen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas draait met de bal, schiet en ... Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vaverka speelt de bal door. Quintana is nu in balbezit. Quintana met een sublieme pass. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Quintana rent richting de bal. Zearra probeert naar een medespeler te passen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas haalt uit met een fantastische trap. Chromik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Elven Team 0:1

23e minuut.
Abadal geeft een hoge lob. Quintana kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een hoge lob. Abadal kopt de bal weg. Chromik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Zearra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corena komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Senes speelt de bal door. Vaverka kan de bal niet met de borst controleren. Vaverka geeft een lange en hoge pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas draait met de bal, schiet en ... Chromik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vaverka zal de hoekschop nemen. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas schiet op doel. Prohloupil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Quintana kopt de bal weg. Parada rent richting de bal. Trafas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trafas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 86%, Elven Team 14%.
PHOENIX MAGIC - Elven Team 0:1

52e minuut.
Abadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corena verovert de bal door een tackle van achteren. Corena probeert naar een medespeler te passen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lušić verovert de bal door een tackle van achteren. Prohloupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Corena speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een hoge lob. Chromik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PHOENIX MAGIC - Elven Team 0:2

59e minuut.
Lušić speelt de bal door. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana begaat een overtreding. Quintana krijgt een gele kaart. Majda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Grenda rent richting de bal. Navarro is nu in balbezit. Grenda maakt een afschuwelijke overtreding. Grenda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Navarro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Vaverka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estrada komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Quintana kopt de bal weg. Szpejna rent richting de bal. Senes begaat een overtreding. Senes krijgt een gele kaart.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pacheco neemt de hoekschop. Szpejna kopt de bal weg. Lušić probeert de bal aan de voet te houden. Pacheco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHOENIX MAGIC 78%, Elven Team 22%.
PHOENIX MAGIC - Elven Team 0:2