Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.149 [del]
  • Stadion: Kamper no
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30445
Zaczynam się kończyć (L)egia1916
Atak z przewrotk Tactiek 442naj
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen good


5e minuut.
Goliński verovert de bal door een tackle van achteren. Goliński passt de bal met de wreef. Botezatu rent richting de bal. Botezatu draait met de bal, schiet en ... Jaspers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - (L)egia1916 0:1

7e minuut.
Bechtel speelt de bal door. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Nankov rent richting de bal. Botezatu onderschept slim de pass. Botezatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Defraeye geeft de bal voor. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Daar is Altoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaczynam się kończyć - (L)egia1916 1:1

19e minuut.
Altoni heeft problemen om de bal te vangen. Altoni speelt de bal door. Wichrowski met een sublieme pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay schiet op doel. Kurzok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Goliński verovert de bal door een tackle van achteren. Goliński probeert naar een medespeler te passen. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Defraeye de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - (L)egia1916 1:2

24e minuut.
Bechtel speelt de bal door. Materazzi speelt de bal door. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Goliński rent richting de bal. Goliński draait met de bal, schiet en ... Jaspers bokst de bal weg.

31e minuut.
Wichrowski passt de bal in één keer door. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Habilsoy ... Strafschop! Habilsoy krijgt een gele kaart. Margitay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Margitay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaczynam się kończyć - (L)egia1916 2:2

35e minuut.
Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski geeft de bal voor. Materazzi speelt de bal door. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Defraeye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goliński rent richting de bal. Goliński schiet op doel. Jaspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Zamachowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Nankov de bal. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu haalt uit met een fantastische trap. Jaspers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nhật Bảo Long geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Altoni kopt de bal weg. Margitay is nu in balbezit. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 51%, (L)egia1916 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaczynam się kończyć - (L)egia1916 2:2

47e minuut.
Nankov is nu in balbezit. Nankov geeft een lange en hoge pass. Bechtel kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurczyński de bal. Kurczyński geeft een lange en hoge pass. Jaspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goliński rent richting de bal. Goliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - (L)egia1916 2:3

60e minuut.
Newey heeft problemen om de bal te vangen. Goliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliński passt de bal zonder na te denken. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kemény rent richting de bal. Bechtel verovert de bal door een tackle van achteren. Materazzi probeert naar een medespeler te passen. Goliński rent richting de bal. Goliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kemény speelt de bal door. Nhật Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long met een sublieme pass. Altoni rent richting de bal. Altoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lábas kan de bal niet met de borst controleren. Materazzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nankov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nhật Bảo Long geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 51%, (L)egia1916 49%.
Zaczynam się kończyć - (L)egia1916 2:3