Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Gisz AP Falubaz Zielona Góra
ajax433 Tactiek jedynka
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 45.8
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Karaoğuz onderschept slim de pass. Karaoğuz passt de bal zonder na te denken. Gráf speelt de bal door. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Valadares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - AP Falubaz Zielona Góra 0:1

3e minuut.
Gráf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gráf passt de bal zonder na te denken. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel. Valadares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - AP Falubaz Zielona Góra 0:2

6e minuut.
Fał is nu in balbezit. Kulewski rent richting de bal. Kulewski passt de bal met de wreef. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chiricosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricosta geeft de bal voor. Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munir haalt uit met een fantastische trap. Cobb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - AP Falubaz Zielona Góra 1:2

8e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Stratikis is nu in balbezit. Stratikis speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sarapik kopt de bal weg. Munir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cichacki. Cichacki krijgt een gele kaart. Munir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nilă wilt de vrije trap nemen. Paal! Podsiadły kopt de bal weg. Stratikis is nu in balbezit. Piras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piras krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nilă geeft de bal voor. Kirsiz is nu in balbezit. Munir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Munir moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Munir schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Podsiadły kopt de bal weg. Gráf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gráf speelt de bal door. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - AP Falubaz Zielona Góra 1:3

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Fał de bal onder controle te krijgen. Chiricosta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Núñez. Chiricosta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chiricosta kan niet meer verder spelen. Kożuch komt het veld opgelopen. Fał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wietrzny is nu in balbezit. Zaborski onderschept slim de pass. Zaborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 59%, AP Falubaz Zielona Góra 41%.
Ajax Gisz - AP Falubaz Zielona Góra 1:3

56e minuut.
Stratikis is nu in balbezit. Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły probeert naar een medespeler te passen. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Karaoğuz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Takala de bal. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis haalt uit met een fantastische trap. Takala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valadares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pierzchała komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Fał raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harasiuk komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kulewski geeft een lange en hoge pass. Gráf rent richting de bal. Gráf passt de bal in één keer door. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Valadares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Takala verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Krucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała verovert de bal door een tackle van achteren. Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Valadares bokst de bal weg. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - AP Falubaz Zielona Góra 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 69%, AP Falubaz Zielona Góra 31%.
Ajax Gisz - AP Falubaz Zielona Góra 1:4