Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP Falubaz Zielona Góra Ajax Gisz
jedynka Tactiek ajax433
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
45.7 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten solide
matig Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Stratikis is nu in balbezit. Podsiadły met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - Ajax Gisz 1:0

9e minuut.
Churov is nu in balbezit. Piras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis onderschept slim de pass. Stratikis draait met de bal, schiet en ... Valadares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fał geeft de bal voor. Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamion rent richting de bal. Flamion schiet op doel. Cobb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AP Falubaz Zielona Góra - Ajax Gisz 1:1

32e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov is nu in balbezit. Churov met een sublieme pass. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zaborski onderschept slim de pass. Zaborski draait met de bal, schiet en ... Cichacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 44%, Ajax Gisz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AP Falubaz Zielona Góra - Ajax Gisz 1:1

46e minuut.
Gorączko komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stratikis rent richting de bal. Gráf geeft de bal voor. Klungelig pakt Harasiuk de bal. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - Ajax Gisz 2:1

65e minuut.
Karaoğuz speelt de bal door. Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły passt de bal met de wreef. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Pierzchała komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Piras kopt de bal weg. Stratikis rent richting de bal. Krucki begaat een overtreding. Stratikis raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaoğuz met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bieniecki geeft de bal voor. Flamion rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pierzchała. Pierzchała krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 38%, Ajax Gisz 62%.
AP Falubaz Zielona Góra - Ajax Gisz 2:1