Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin Laskowianka
2022 Tactiek Defff
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 38.7
excellent Schieten adequate
solid Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Wyrębek verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrębek speelt de bal door. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap. Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Silla is nu in balbezit. Orpiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Orpiszewski speelt de bal door. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson draait met de bal, schiet en ... Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magaš. Sadłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vergoossen met een snel genomen vrije trap. Haraldsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Laskowianka 1:0

15e minuut.
Haraldsson rent richting de bal. Bumbescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haraldsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Vergoossen met een snel genomen vrije trap. Haraldsson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rodríguez Costa is nu in balbezit. Radliński verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Haraldsson heeft problemen om de bal te vangen. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Laskowianka 2:0

23e minuut.
Pulgar is nu in balbezit. Haraldsson onderschept slim de pass. Haraldsson passt de bal zonder na te denken. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Spisz bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Wyrębek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal met de wreef. Haraldsson heeft problemen om de bal te vangen. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Radliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czaplicki komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Piątkowski de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Costa speelt de bal door. Šámal rent richting de bal. Šámal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Spisz trapt de bal weg van het doel. Piątkowski kopt de bal weg. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Czaplicki onderschept slim de pass. Czaplicki passt de bal zonder na te denken. Magaš rent richting de bal. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 53%, Laskowianka 47%.
MKS Żychlin - Laskowianka 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Pulgar de bal. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Haraldsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haraldsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Petru met een harde bal richting middenveld. Šámal kopt de bal weg. Pulgar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Magaš de bal. Sadłowski geeft een lange en hoge pass. Magaš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap. Spisz bokst de bal weg.

62e minuut.
Daar is Rodríguez Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Costa geeft een lange en hoge pass. Daar is Güloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen verovert de bal door een tackle van achteren. Vergoossen probeert naar een medespeler te passen. Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vergoossen rent richting de bal. Vergoossen met een sublieme pass. Stępniak is nu in balbezit. Haraldsson onderschept slim de pass. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap. Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski passt de bal met de wreef. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson draait met de bal, schiet en ... Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Laskowianka 3:0

78e minuut.
Klungelig pakt Güloğlu de bal. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson draait met de bal, schiet en ... Stępniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Laskowianka 4:0

80e minuut.
Šámal passt de bal in één keer door. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski passt de bal in één keer door. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski met een sublieme pass. Haraldsson rent richting de bal. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Laskowianka 5:0

89e minuut.
Bumbescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Jurvanen de bal. Sadłowski is nu in balbezit. Magaš verovert de bal door een tackle van achteren. Magaš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 31%, Laskowianka 69%.
MKS Żychlin - Laskowianka 5:0