Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laskowianka MKS Żychlin
De1end Tactiek sokker
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 44.4
adequate Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Csordás speelt de bal door. Magaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melegatti krijgt een gele kaart. Magaš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bumbescu komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - MKS Żychlin 1:0

8e minuut.
Rodríguez Costa passt de bal met de wreef. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Costa met een sublieme pass. Šámal probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu rent richting de bal. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski passt de bal in één keer door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laskowianka - MKS Żychlin 1:1

28e minuut.
Melegatti met een snelle inworp. Mardan rent richting de bal. Mardan probeert naar een medespeler te passen. Magaš is nu in balbezit. Magaš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petru bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Piątkowski speelt de bal door. Haraldsson speelt de bal door. Pulgar rent richting de bal. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šámal rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bochnia heeft problemen om de bal te vangen. Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson passt de bal in één keer door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 58%, MKS Żychlin 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laskowianka - MKS Żychlin 1:1

50e minuut.
Haraldsson speelt de bal door. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Stępniak onderschept slim de pass. Haraldsson onderschept slim de pass. Haraldsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - MKS Żychlin 1:2

51e minuut.
Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal rent richting de bal. Šámal passt de bal in één keer door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sierny geeft de bal voor. Šámal kopt de bal weg. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Cheşnoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Rodríguez Costa de bal. Rodríguez Costa geeft een hoge lob. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel. Spisz bokst de bal weg.

62e minuut.
Spisz probeert naar een medespeler te passen. Piątkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Değirmendereli de bal. Šámal rent richting de bal. Šámal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal rent richting de bal. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Spisz bokst de bal weg.

71e minuut.
Remiszewski geeft een lange en hoge pass. Melegatti rent richting de bal. Melegatti passt de bal in één keer door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 64%, MKS Żychlin 36%.
Laskowianka - MKS Żychlin 1:2