Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egia1916 bielawy fc
442naj Tactiek nowa6
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 48.9
solide Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Farías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złotnicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wziątka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev geeft de bal voor. Hansulo geeft een lange en hoge pass. Farías rent richting de bal. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - bielawy fc 0:1

10e minuut.
Socaciu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamachowski met de inworp. Pflügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflügler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bechtel probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski geeft een hoge lob. Botezatu rent richting de bal. Botezatu haalt uit met een fantastische trap. Verbíř probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egia1916 - bielawy fc 1:1

24e minuut.
Kurczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goliński komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguerol onderschept slim de pass. Noguerol passt de bal met de wreef. Parov rent richting de bal. Parov draait met de bal, schiet en ... Kurzok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Noguerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel onderschept slim de pass. Bechtel met een sublieme pass. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski geeft een lange en hoge pass. Verbíř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - bielawy fc 2:1

34e minuut.
Materazzi probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Pflügler rent richting de bal. Pflügler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens heeft problemen om de bal te vangen. Beirens geeft een lange en hoge pass. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Habilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia1916 58%, bielawy fc 42%.
(L)egia1916 - bielawy fc 2:1

50e minuut.
Noguerol probeert naar een medespeler te passen. Materazzi probeert de bal aan de voet te houden. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Botezatu rent richting de bal. Verbíř bokst de bal weg.

68e minuut.
Zamachowski geeft de bal voor. Goliński heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Beirens zijn tegenspeler op de grond. Beirens krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Farías met een sublieme pass. Materazzi probeert de bal met de borst te controleren. Farías geeft een hoge lob. Botezatu rent richting de bal. Botezatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Baburov kopt de bal weg. Noguerol is nu in balbezit. Noguerol passt de bal zonder na te denken. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia1916 60%, bielawy fc 40%.
(L)egia1916 - bielawy fc 2:1