Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bielawy fc (L)egia1916
nowa6 Tactiek 442naj
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 46.3
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Szuba rent richting de bal. Szuba met een sublieme pass. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki schiet op doel. Kurzok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 1:0

6e minuut.
Parov passt de bal in één keer door. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz passt de bal zonder na te denken. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Kurzok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Baburov geeft een lange en hoge pass. Pflügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev begaat een overtreding. Pflügler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pflügler kan niet meer verder spelen. Palewicz komt het veld opgelopen. Zamachowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palewicz is nu in balbezit. Palewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rotariu is nu in balbezit. Rotariu passt de bal in één keer door. Kulisz heeft problemen om de bal te vangen. Kulisz geeft een hoge lob. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Kurzok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz passt de bal zonder na te denken. Rotariu met een sublieme pass. Parov rent richting de bal. Parov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szuba rent richting de bal. Hansulo is nu in balbezit. Hansulo speelt de bal door. Parov rent richting de bal. Parov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 2:0

21e minuut.
Rotariu met een sublieme pass. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens speelt de bal door. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Baburov kan de bal niet met de borst controleren. Kulisz rent richting de bal. Kulisz passt de bal zonder na te denken. Parov is nu in balbezit. Parov draait met de bal, schiet en ... Kurzok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Kurzok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 3:0

34e minuut.
Socaciu kopt de bal weg. Rotariu rent richting de bal. Rotariu passt de bal in één keer door. Beirens geeft de bal voor. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hansulo is nu in balbezit. Bechtel is nu in balbezit. Rotariu met een sublieme pass. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov passt de bal zonder na te denken. Kulisz geeft een hoge lob. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Kurzok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 4:0

39e minuut.
Parov verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Ferrero probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 22%, (L)egia1916 78%.
bielawy fc - (L)egia1916 5:0

52e minuut.
Rotariu rent richting de bal. Rotariu met een sublieme pass. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 6:0

54e minuut.
Klungelig pakt Habilsoy de bal. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu met een sublieme pass. Parov rent richting de bal. Parov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Beirens verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens speelt de bal door. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 7:0

64e minuut.
Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski passt de bal in één keer door. Beirens is nu in balbezit. Beirens geeft een lange en hoge pass. Parov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrero verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 8:0

71e minuut.
Rotariu kopt de bal weg. Ferrero heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki onderschept slim de pass. Parov is nu in balbezit. Parov schiet op doel. Kurzok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parov is nu in balbezit. Parov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 9:0

72e minuut.
Palewicz met een sublieme pass. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Beirens rent richting de bal. Beirens met een sublieme pass. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki geeft de bal voor. Parov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Kurzok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Wziątka kopt de bal weg. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu speelt de bal door. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Baburov controleert de bal met de borst. Kulisz is nu in balbezit. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 10:0

81e minuut.
Goliński kopt de bal weg. Daar is Rotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beirens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirens geeft een hoge lob. Parov springt en kopt de bal. Kurzok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Baburov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kulisz zal de hoekschop nemen. Parov springt en kopt de bal. Kurzok bokst de bal weg.

90e minuut.
Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens passt de bal met de wreef. Noguerol geeft de bal voor. Parov heeft problemen om de bal te vangen. Parov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - (L)egia1916 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 19%, (L)egia1916 81%.
bielawy fc - (L)egia1916 11:0