Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laskowianka AP Falubaz Zielona Góra
De1end Tactiek jedynka
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 45.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


16e minuut.
Kirsiz is nu in balbezit. Kirsiz geeft de bal voor. Klungelig pakt Stępniak de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gráf speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Silla verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kirsiz controleert de bal met de borst. Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbescu probeert naar een medespeler te passen. Magaš rent richting de bal. Magaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - AP Falubaz Zielona Góra 1:0

26e minuut.
Mardan kopt de bal weg. Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny geeft een hoge lob. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Núñez probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Stratikis geeft een hoge lob. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Núñez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kulewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stępniak is nu in balbezit. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wyrębek kopt de bal weg. Gráf heeft problemen om de bal te vangen. Gráf passt de bal zonder na te denken. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 74%, AP Falubaz Zielona Góra 26%.
Laskowianka - AP Falubaz Zielona Góra 1:0

50e minuut.
Wietrzny onderschept slim de pass. Wietrzny geeft een lange en hoge pass. Silla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Spisz bokst de bal weg.

70e minuut.
Karaoğuz kopt de bal weg. Bumbescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gráf speelt de bal door. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gráf begaat een overtreding. Remiszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pierzchała komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Remiszewski is nu in balbezit. Kirsiz onderschept slim de pass. Gráf met een sublieme pass. Stratikis rent richting de bal. Stratikis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pierzchała speelt de bal door. Karaoğuz is nu in balbezit. Karaoğuz passt de bal met de wreef. Stratikis is nu in balbezit. Stratikis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spisz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 75%, AP Falubaz Zielona Góra 25%.
Laskowianka - AP Falubaz Zielona Góra 1:0