Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP Falubaz Zielona Góra Laskowianka
jedynka Tactiek De1end
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 36.3
uitstekend Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Csordás geeft een hoge lob. Magaš kopt de bal weg. Daar is Remiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan rent richting de bal. Mardan draait met de bal, schiet en ... Cobb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pierzchała is nu in balbezit. Pierzchała passt de bal in één keer door. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 1:0

10e minuut.
Remiszewski passt de bal met de wreef. Mardan is nu in balbezit. Mardan passt de bal met de wreef. Magaš rent richting de bal. Magaš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás rent richting de bal. Csordás passt de bal zonder na te denken. Mardan rent richting de bal. Mardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pierzchała met een snelle inworp. Pulgar rent richting de bal. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Remiszewski passt de bal zonder na te denken. Pierzchała met een sublieme pass. Güloğlu rent richting de bal. Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Güloğlu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulewski. Kulewski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pierzchała geeft een hoge lob. Güloğlu kopt de bal weg. Pulgar rent richting de bal. Núñez onderschept slim de pass. Núñez schiet op doel. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Değirmendereli geeft een hoge lob. Güloğlu rent richting de bal. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Podsiadły rent richting de bal. Podsiadły haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 34%, Laskowianka 66%.
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 1:0

51e minuut.
Stępniak rent richting de bal. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal met de wreef. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. Spisz bokst de bal weg.

52e minuut.
Wietrzny onderschept slim de pass. Wietrzny geeft een lange en hoge pass. Pulgar heeft problemen om de bal te vangen. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Karaoğuz geeft de bal voor. Mardan probeert de bal aan de voet te houden. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez schiet op doel. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 2:0

63e minuut.
Pierzchała met een snelle inworp. Pulgar rent richting de bal. Núñez begaat een overtreding. Núñez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Değirmendereli is nu in balbezit. Karaoğuz geeft de bal voor. Stępniak heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Değirmendereli rent richting de bal. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez draait met de bal, schiet en ... Pulgar probeert de bal aan de voet te houden. Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kulewski kopt de bal weg. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępniak rent richting de bal. Núñez onderschept slim de pass. Núñez schiet op doel. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 3:0

84e minuut.
Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendereli verovert de bal door een tackle van achteren. Değirmendereli speelt de bal door. Stratikis is nu in balbezit. Stratikis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Değirmendereli passt de bal in één keer door. Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Kirsiz kopt de bal weg. Podsiadły rent richting de bal. Podsiadły geeft een lange en hoge pass. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 21%, Laskowianka 79%.
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 3:0