Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.149 [del]
  • Stadion: Kamper no
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35499
Zaczynam się kończyć bielawy fc
Atak z przewrotk Tactiek nowa6
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Defraeye rent richting de bal. Defraeye geeft de bal voor. Noguerol kopt de bal weg. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Miś verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu passt de bal in één keer door. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Jaspers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Nankov probeert naar een medespeler te passen. Beirens is nu in balbezit. Beirens passt de bal zonder na te denken. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel. Jaspers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Rizikianos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nhật Bảo Long de bal. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Socaciu de bal onder controle te krijgen. Verbíř kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Newey onderschept slim de pass. Złotnicki onderschept slim de pass. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Parov is nu in balbezit. Złotnicki rent richting de bal. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov schiet op doel. Jaspers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 0:1

28e minuut.
Wziątka rent richting de bal. Wziątka speelt de bal door. Rotariu rent richting de bal. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 0:2

38e minuut.
Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu speelt de bal door. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Defraeye de bal onder controle te krijgen. Jaspers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nankov neemt vlug de vrije trap. Wichrowski is nu in balbezit. Met opzet legt Miś zijn tegenspeler op de grond. Miś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Wziątka met een sublieme pass. Parov rent richting de bal. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. Jaspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 0:3

45e minuut.
Rotariu is nu in balbezit. Nankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rotariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hansulo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Złotnicki springt en kopt de bal. Jaspers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 66%, bielawy fc 34%.
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 0:3

47e minuut.
Rizikianos is nu in balbezit. Rizikianos passt de bal in één keer door. Altoni probeert naar een medespeler te passen. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rotariu passt de bal in één keer door. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Defraeye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defraeye krijgt een gele kaart. Złotnicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Noguerol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Jaspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Wichrowski is nu in balbezit. Wichrowski probeert naar een medespeler te passen. Nhật Bảo Long rent richting de bal. Nhật Bảo Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 1:3

55e minuut.
Złotnicki passt de bal in één keer door. Parov rent richting de bal. Nhật Bảo Long schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nhật Bảo Long moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nhật Bảo Long schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Wichrowski geeft een hoge lob. Şahverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Rizikianos rent richting de bal. Rizikianos geeft een hoge lob. Verbíř maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Beirens passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hansulo de bal. Hansulo passt de bal in één keer door. Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka geeft de bal voor. Jaspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 1:4

71e minuut.
Verbíř met een sublieme pass. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens geeft de bal voor. Złotnicki kopt de bal weg. Jaspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parov is nu in balbezit. Parov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 1:5

75e minuut.
Kemény met een sublieme pass. Şahverdiyev is nu in balbezit. Altoni onderschept slim de pass. Altoni haalt uit met een fantastische trap. Verbíř maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 2:5

78e minuut.
Kemény geeft een lange en hoge pass. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni passt de bal zonder na te denken. Gowin is nu in balbezit. Gowin draait met de bal, schiet en ... Verbíř bokst de bal weg.

81e minuut.
Hansulo met een snelle inworp. Nankov rent richting de bal. Parov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 53%, bielawy fc 47%.
Zaczynam się kończyć - bielawy fc 2:5