Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszana-Dolna (L)egia1916
FIFA Tactiek 442naj
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
das Graças heeft problemen om de bal te vangen. Botezatu rent richting de bal. Botezatu passt de bal met de wreef. Pflügler is nu in balbezit. Pflügler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Shaloufa is nu in balbezit. Zamachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamachowski met een sublieme pass. Pflügler rent richting de bal. Pflügler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Zamachowski met een sublieme pass. Pflügler is nu in balbezit. Pflügler passt de bal in één keer door. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek bokst de bal weg.

12e minuut.
Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Pflügler is nu in balbezit. Pflügler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bechtel onderschept slim de pass. Bechtel met een sublieme pass. Pflügler rent richting de bal. Pflügler haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - (L)egia1916 0:1

18e minuut.
Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon geeft een hoge lob. Benedykciuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurzok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mszana-Dolna - (L)egia1916 1:1

28e minuut.
Czyrko verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrko passt de bal zonder na te denken. das Graças probeert naar een medespeler te passen. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk schiet op doel. Kurzok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 55%, (L)egia1916 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mszana-Dolna - (L)egia1916 1:1

46e minuut.
Goliński is nu in balbezit. Bireta verovert de bal door een tackle van achteren. Bireta geeft een lange en hoge pass. Gentizon rent richting de bal. Gentizon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bechtel rent richting de bal. Bechtel passt de bal in één keer door. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Pflügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflügler schiet op doel. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Gentizon kopt de bal weg. Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa met een sublieme pass. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Materazzi met een sublieme pass. Botezatu rent richting de bal. Botezatu met een sublieme pass. Pflügler rent richting de bal. Pflügler draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Czyrko speelt de bal door. Gentizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon passt de bal met de wreef. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czyrko kopt de bal weg. Baburov is nu in balbezit. Shaloufa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baburov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baburov kan niet meer verder spelen. Shaloufa geeft een lange en hoge pass. Szuba komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bireta geeft de bal voor. Szuba heeft problemen om de bal te vangen. Gentizon rent richting de bal. Gentizon schiet op doel. Kurzok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - (L)egia1916 2:1

71e minuut.
Natsis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mező komt het veld opgelopen. Monterroio komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bireta zal de hoekschop nemen. Doeltrap. Kurzok met een harde bal richting middenveld. Pflügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflügler haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Dunbar onderschept slim de pass. Dunbar geeft een hoge lob. Bireta is nu in balbezit. Bireta geeft een lange en hoge pass. Yörük springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - (L)egia1916 3:1

89e minuut.
Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa geeft een lange en hoge pass. Farías kopt de bal weg. Gentizon is nu in balbezit. Gentizon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 48%, (L)egia1916 52%.
Mszana-Dolna - (L)egia1916 3:1