Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egia1916 Mszana-Dolna
442naj Tactiek FIFA
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk passt de bal in één keer door. Daar is Habilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gentizon is nu in balbezit. Gentizon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Półćwiartek met een harde bal richting middenveld. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap. Kurzok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Garofalo geeft de bal voor. Benedykciuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurczyński. Kurczyński krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk passt de bal zonder na te denken. Gentizon rent richting de bal. Gentizon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - Mszana-Dolna 0:1

45e minuut.
Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk passt de bal in één keer door. Yörük rent richting de bal. Gentizon heeft problemen om de bal te vangen. Gentizon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia1916 46%, Mszana-Dolna 54%.
(L)egia1916 - Mszana-Dolna 0:1

46e minuut.
Pflügler is nu in balbezit. Pflügler passt de bal met de wreef. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu verovert de bal door een tackle van achteren. Botezatu draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Baburov geeft de bal voor. Dunbar kopt de bal weg. Klungelig pakt das Graças de bal. Botezatu rent richting de bal. Botezatu schiet op doel. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Garofalo met een sublieme pass. Benedykciuk rent richting de bal. Bireta met een sublieme pass. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shaloufa zal de hoekschop nemen. Yörük maakt een snoekduik en kopt de bal. Gentizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - Mszana-Dolna 0:2

53e minuut.
Bireta geeft een hoge lob. Kurczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gentizon is nu in balbezit. Gentizon draait met de bal, schiet en ... Kurzok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - Mszana-Dolna 0:3

53e minuut.
Botezatu is nu in balbezit. Benedykciuk onderschept slim de pass. Materazzi begaat een overtreding. Materazzi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Shaloufa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Farías de bal. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - Mszana-Dolna 0:4

58e minuut.
Bechtel probeert naar een medespeler te passen. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu geeft een hoge lob. Pflügler rent richting de bal. Pflügler haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pflügler heeft problemen om de bal te vangen. Ciliński verovert de bal door een tackle van achteren. Ciliński geeft een lange en hoge pass. Baburov rent richting de bal. Baburov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Daar is Bechtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Materazzi speelt de bal door. Zamachowski speelt de bal door. Pflügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflügler draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamachowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mező komt het veld opgelopen. Kahraman komt het veld opgelopen. Natsis komt het veld opgelopen. Zamachowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dunbar controleert de bal met de borst. Pflügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflügler schiet op doel. Półćwiartek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botezatu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - Mszana-Dolna 1:4

74e minuut.
Yörük passt de bal met de wreef. Garofalo is nu in balbezit. Garofalo passt de bal in één keer door. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk schiet op doel. Kurzok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Półćwiartek probeert naar een medespeler te passen. Bireta kopt de bal weg. Yörük met een sublieme pass. Daar is Benedykciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benedykciuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Garofalo speelt de bal door. Yörük heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Materazzi. Materazzi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Pflügler rent richting de bal. Dunbar onderschept slim de pass. Dunbar passt de bal zonder na te denken. Kahraman rent richting de bal. Kahraman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia1916 58%, Mszana-Dolna 42%.
(L)egia1916 - Mszana-Dolna 1:4