Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP Falubaz Zielona Góra MKS Żychlin
jedynka Tactiek 2022
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Podsiadły zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis verovert de bal door een tackle van achteren. Stratikis passt de bal met de wreef. Kulewski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 49%, MKS Żychlin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 0:0

51e minuut.
Stratikis rent richting de bal. Karaoğuz probeert naar een medespeler te passen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal met de wreef. Karaoğuz geeft de bal voor. Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniecki geeft een hoge lob. Kulewski kopt de bal weg. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ... Petru bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Bieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsiz rent richting de bal. Haraldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Haraldsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 0:1

67e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski passt de bal met de wreef. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson schiet op doel. Cobb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pierzchała komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kirsiz geeft een hoge lob. Rodríguez Costa kopt de bal weg. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel. Cobb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 0:2

90e minuut.
Sierny met de inworp. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bieniecki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bieniecki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bieniecki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Šámal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vergoossen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šámal probeert de bal aan de voet te houden. Haraldsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Cobb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cichacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 56%, MKS Żychlin 44%.
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 0:3