Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin AP Falubaz Zielona Góra
sokker Tactiek jedynka
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen solid


15e minuut.
Gráf probeert naar een medespeler te passen. Karaoğuz rent richting de bal. Karaoğuz passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podsiadły zal de hoekschop nemen. Núñez maakt een snoekduik en kopt de bal. Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - AP Falubaz Zielona Góra 0:1

18e minuut.
Cichacki kopt de bal weg. Karaoğuz geeft een lange en hoge pass. Jurvanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - AP Falubaz Zielona Góra 0:2

18e minuut.
Gráf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pierzchała komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Piątkowski de bal onder controle te krijgen. Šámal kopt de bal weg. Piątkowski is nu in balbezit. Karaoğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Karaoğuz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cobb trapt de bal weg. Pierzchała kopt de bal weg. Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaoğuz geeft de bal voor. Núñez springt en kopt de bal. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bieniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haraldsson is nu in balbezit. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Cobb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - AP Falubaz Zielona Góra 1:2

38e minuut.
Haraldsson geeft de bal voor. Wietrzny kopt de bal weg. Karaoğuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cichacki speelt de bal door. Pierzchała met een sublieme pass. Núñez met een sublieme pass. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 55%, AP Falubaz Zielona Góra 45%.
MKS Żychlin - AP Falubaz Zielona Góra 1:2

48e minuut.
Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson passt de bal zonder na te denken. Piątkowski speelt de bal door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Cobb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Żychlin - AP Falubaz Zielona Góra 2:2

56e minuut.
Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły geeft een lange en hoge pass. Pierzchała rent richting de bal. Pierzchała geeft een lange en hoge pass. Sadłowski kopt de bal weg. Petru bokst de bal weg.

60e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły onderschept slim de pass. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły rent richting de bal. Podsiadły draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jurvanen verovert de bal door een tackle van achteren. Stratikis onderschept slim de pass. Stratikis passt de bal in één keer door. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel. Petru bokst de bal weg.

68e minuut.
Jurvanen geeft een lange en hoge pass. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson geeft een lange en hoge pass. Secăreanu springt en kopt de bal. Cobb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - AP Falubaz Zielona Góra 3:2

73e minuut.
Pierzchała heeft problemen om de bal te vangen. Melegatti rent richting de bal. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Karaoğuz de bal onder controle te krijgen. Pierzchała is nu in balbezit. Pierzchała speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kirsiz probeert de bal aan de voet te houden. Secăreanu is nu in balbezit. Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap. Cobb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Rodríguez Costa geeft de bal voor. Wietrzny heeft problemen om de bal te vangen. Šámal rent richting de bal. Šámal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - AP Falubaz Zielona Góra 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 55%, AP Falubaz Zielona Góra 45%.
MKS Żychlin - AP Falubaz Zielona Góra 4:2