Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Gisz bielawy fc
ajax433 Tactiek nowa6
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
49.3 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten solid
adequate Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Zaborski onderschept slim de pass. Miś geeft een lange en hoge pass. Złotnicki kopt de bal weg. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Socaciu geeft de bal voor. Daar is Fał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takala rent richting de bal. Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hansulo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zaborski de bal onder controle te krijgen. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens geeft een lange en hoge pass. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chiricosta is nu in balbezit. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricosta is nu in balbezit. Sarapik rent richting de bal. Sarapik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Krucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krucki speelt de bal door. Kulisz is nu in balbezit. Kulisz geeft de bal voor. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Valadares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harasiuk probeert de bal met de borst te controleren. Złotnicki is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Harasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasiuk met een sublieme pass. Flamion rent richting de bal. Flamion passt de bal met de wreef. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Beirens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirens speelt de bal door. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki geeft een hoge lob. Parov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wziątka onderschept slim de pass. Wziątka probeert naar een medespeler te passen. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu met een sublieme pass. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Valadares bokst de bal weg.

36e minuut.
Zaborski geeft een hoge lob. Verbíř probeert naar een medespeler te passen. Kulisz kopt de bal weg. Sarapik is nu in balbezit. Sarapik schiet op doel. Verbíř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kulisz met de inworp. Parov is nu in balbezit. Parov geeft een hoge lob. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens speelt de bal door. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - bielawy fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 70%, bielawy fc 30%.
Ajax Gisz - bielawy fc 0:1

48e minuut.
Hansulo rent richting de bal. Hansulo passt de bal zonder na te denken. Kulisz met een sublieme pass. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov schiet op doel. Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Wziątka probeert de bal aan de voet te houden. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski passt de bal in één keer door. Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Harasiuk probeert naar een medespeler te passen. Hansulo heeft problemen om de bal te vangen. Hansulo met een sublieme pass. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rotariu is nu in balbezit. Rotariu passt de bal zonder na te denken. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - bielawy fc 0:2

69e minuut.
Beirens is nu in balbezit. Beirens heeft problemen om de bal te vangen. Beirens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Złotnicki de bal. Złotnicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Beirens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirens passt de bal zonder na te denken. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - bielawy fc 0:3

79e minuut.
Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu geeft een hoge lob. Parov rent richting de bal. Parov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Beirens geeft een lange en hoge pass. Parov kopt de bal weg. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Valadares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - bielawy fc 0:4

90e minuut.
Beirens rent richting de bal. Beirens passt de bal zonder na te denken. Takala rent richting de bal. Parov onderschept slim de pass. Parov schiet op doel. Valadares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 72%, bielawy fc 28%.
Ajax Gisz - bielawy fc 0:4