Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laskowianka Zaczynam się kończyć
De1end Tactiek Atak z przewrotk
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 49.9
redelijk Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Csordás is nu in balbezit. Csordás passt de bal zonder na te denken. Magaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaš draait met de bal, schiet en ... Jaspers probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mardan is nu in balbezit. Kemény onderschept slim de pass. Kemény passt de bal met de wreef. Churchuqov rent richting de bal. Churchuqov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Spisz probeert naar een medespeler te passen. Kemény heeft problemen om de bal te vangen. Kemény passt de bal met de wreef. Daar is Rizikianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizikianos geeft een hoge lob. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski geeft een lange en hoge pass. Gowin kopt de bal weg. Wichrowski geeft een hoge lob. Churchuqov springt en kopt de bal. Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Güloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long onderschept slim de pass. Nhật Bảo Long passt de bal zonder na te denken. Churchuqov is nu in balbezit. Churchuqov haalt uit met een fantastische trap. Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Nhật Bảo Long met een sublieme pass. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski speelt de bal door. Churchuqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churchuqov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - Zaczynam się kończyć 0:1

33e minuut.
Mardan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Güloğlu de bal. Rizikianos verovert de bal door een tackle van achteren. Rizikianos geeft de bal voor. Gowin krijgt zijn hoofd ertegen. Spisz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 71%, Zaczynam się kończyć 29%.
Laskowianka - Zaczynam się kończyć 0:1

52e minuut.
Bumbescu onderschept slim de pass. Bumbescu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Stępniak de bal onder controle te krijgen. Magaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Nhật Bảo Long passt de bal zonder na te denken. Churchuqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Güloğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güloğlu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Defraeye geeft een lange en hoge pass. Wichrowski probeert naar een medespeler te passen. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stępniak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nankov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güloğlu met de inworp. Csordás is nu in balbezit. Csordás geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 49%, Zaczynam się kończyć 51%.
Laskowianka - Zaczynam się kończyć 0:1