Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:51
  • Competitiewedstrijd: Liga V.149 [del]
  • Stadion: Kamper no
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35499
Zaczynam się kończyć Laskowianka
Atak z przewrotk Tactiek De1end
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 33
solid Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Nhật Bảo Long is nu in balbezit. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Altoni rent richting de bal. Altoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kemény kopt de bal weg. Csordás heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Bảo Long is nu in balbezit. Nhật Bảo Long geeft een hoge lob. Altoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rizikianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizikianos geeft een hoge lob. Gowin rent richting de bal. Gowin schiet op doel. Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Laskowianka 1:0

16e minuut.
Csordás rent richting de bal. Kemény bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemény speelt de bal door. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni draait met de bal, schiet en ... Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 39%, Laskowianka 61%.
Zaczynam się kończyć - Laskowianka 1:0

61e minuut.
Güloğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rizikianos met een snelle inworp. Altoni rent richting de bal. Altoni geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Altoni rent richting de bal. Güloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Güloğlu probeert naar een medespeler te passen. Kemény is nu in balbezit. Kemény geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kemény met een sublieme pass. Altoni rent richting de bal. Altoni passt de bal in één keer door. Daar is Wichrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichrowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Spisz trapt de bal weg van het doel. Vicković rent richting de bal. Vicković speelt de bal door. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vicković geeft een lange en hoge pass. Güloğlu kopt de bal weg. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Altoni rent richting de bal. Altoni schiet op doel. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kemény kopt de bal weg. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Bảo Long rent richting de bal. Nhật Bảo Long schiet op doel. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Laskowianka 2:0

78e minuut.
Rizikianos heeft problemen om de bal te vangen. Rizikianos probeert naar een medespeler te passen. Gowin is nu in balbezit. Gowin schiet op doel. Stępniak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Laskowianka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 29%, Laskowianka 71%.
Zaczynam się kończyć - Laskowianka 3:0