Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bielawy fc AP Falubaz Zielona Góra
nowa6 Tactiek jedynka
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 45.3
solide Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Miś kopt de bal weg. Beirens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny geeft de bal voor. Hansulo geeft een hoge lob. Złotnicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wietrzny rent richting de bal. Wietrzny geeft de bal voor. Kulisz is nu in balbezit. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Złotnicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - AP Falubaz Zielona Góra 1:0

42e minuut.
Noguerol speelt de bal door. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Złotnicki de bal. Złotnicki schiet op doel. Cobb probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 28%, AP Falubaz Zielona Góra 72%.
bielawy fc - AP Falubaz Zielona Góra 1:0

47e minuut.
Noguerol passt de bal met de wreef. Beirens is nu in balbezit. Beirens passt de bal zonder na te denken. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki schiet op doel. Cobb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Socaciu speelt de bal door. Kirsiz verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens is nu in balbezit. Beirens geeft de bal voor. Parov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - AP Falubaz Zielona Góra 2:0

68e minuut.
Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu speelt de bal door. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pierzchała komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rotariu passt de bal in één keer door. Beirens heeft problemen om de bal te vangen. Beirens passt de bal met de wreef. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Inworp. Kulisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov geeft een lange en hoge pass. Złotnicki springt en kopt de bal. Cobb bokst de bal weg.

75e minuut.
Miś geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Złotnicki stond buitenspel. Bieniecki neemt vlug de vrije trap. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Verbíř bokst de bal weg.

82e minuut.
Şahverdiyev is nu in balbezit. Şahverdiyev geeft de bal voor. Kulisz speelt de bal door. Beirens speelt de bal door. Klungelig pakt Parov de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kulewski geeft een hoge lob. Kirsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsiz geeft de bal voor. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - AP Falubaz Zielona Góra 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 42%, AP Falubaz Zielona Góra 58%.
bielawy fc - AP Falubaz Zielona Góra 2:1