Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP Falubaz Zielona Góra bielawy fc
jedynka Tactiek nowa6
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
45.5 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Karaoğuz met een sublieme pass. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu geeft een hoge lob. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Kulisz passt de bal met de wreef. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov draait met de bal, schiet en ... Cobb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 0:1

15e minuut.
Bieniecki onderschept slim de pass. Bieniecki met een sublieme pass. Kulisz rent richting de bal. Kulisz geeft de bal voor. Złotnicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 0:2

19e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Hansulo is nu in balbezit. Stratikis onderschept slim de pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniecki begaat een overtreding. Złotnicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Rotariu met een snel genomen vrije trap. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Bieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz geeft een hoge lob. Złotnicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Cobb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

30e minuut.
Stratikis probeert naar een medespeler te passen. Kulewski rent richting de bal. Şahverdiyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Núñez neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 1:2

32e minuut.
Şahverdiyev onderschept slim de pass. Şahverdiyev geeft de bal voor. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens geeft een lange en hoge pass. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal. Cobb bokst de bal weg. Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulisz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Złotnicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 1:3

43e minuut.
Socaciu geeft de bal voor. Kulewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Cobb bokst de bal weg. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 1:4

45e minuut.
Wietrzny verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu speelt de bal door. Kulisz heeft problemen om de bal te vangen. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Cobb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 65%, bielawy fc 35%.
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 1:4

46e minuut.
Wziątka komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Beirens speelt de bal door. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rotariu de bal. Cobb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wziątka speelt de bal door. Kulisz is nu in balbezit. Parov is nu in balbezit. Parov haalt uit met een fantastische trap. Cobb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 1:5

56e minuut.
Wziątka met een sublieme pass. Beirens rent richting de bal. Beirens passt de bal met de wreef. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel. Cobb bokst de bal weg. Cichacki heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rotariu rent richting de bal. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Parov rent richting de bal. Parov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 1:6

61e minuut.
Beirens onderschept slim de pass. Beirens geeft een hoge lob. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rotariu speelt de bal door. Kulisz rent richting de bal. Kulisz probeert naar een medespeler te passen. Parov is nu in balbezit. Parov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Złotnicki rent richting de bal. Karaoğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniecki rent richting de bal. Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

69e minuut.
Bieniecki geeft een lange en hoge pass. Miś probeert de bal met de borst te controleren. Gráf probeert naar een medespeler te passen. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 2:6

70e minuut.
Pierzchała komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pierzchała speelt de bal door. Karaoğuz probeert naar een medespeler te passen. Miś geeft een lange en hoge pass. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Cobb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Beirens is nu in balbezit. Kirsiz onderschept slim de pass. Złotnicki begaat een overtreding. Złotnicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 65%, bielawy fc 35%.
AP Falubaz Zielona Góra - bielawy fc 2:6