Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Gisz Mszana-Dolna
ajax433 Tactiek FIFA
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Nilă rent richting de bal. Yörük onderschept slim de pass. Yörük geeft de bal voor. Gentizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piras verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Krucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucki passt de bal met de wreef. Garofalo rent richting de bal. Garofalo geeft een lange en hoge pass. Benedykciuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Valadares met een sublieme pass. Daar is Dunbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborski probeert naar een medespeler te passen. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Yörük passt de bal met de wreef. Garofalo rent richting de bal. Garofalo passt de bal zonder na te denken. Gentizon heeft problemen om de bal te vangen. Gentizon draait met de bal, schiet en ... Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Yörük geeft de bal voor. Harasiuk probeert de bal met de borst te controleren. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Mszana-Dolna 0:1

40e minuut.
das Graças onderschept slim de pass. Krucki probeert naar een medespeler te passen. Nilă met een sublieme pass. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Gorączko kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaborski de bal. Szorc is nu in balbezit. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 62%, Mszana-Dolna 38%.
Ajax Gisz - Mszana-Dolna 0:1

47e minuut.
Czyrko verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrko probeert naar een medespeler te passen. Yörük rent richting de bal. Yörük geeft de bal voor. Benedykciuk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Nilă passt de bal met de wreef. Dunbar geeft een lange en hoge pass. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Mszana-Dolna 0:2

57e minuut.
Harasiuk probeert naar een medespeler te passen. Yörük speelt de bal door. Gentizon kan de bal niet met de borst controleren. Gentizon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Mszana-Dolna 0:3

60e minuut.
Nilă met een sublieme pass. Zaborski is nu in balbezit. Shaloufa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shaloufa krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Piras verovert de bal door een tackle van achteren. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov probeert naar een medespeler te passen. Benedykciuk heeft problemen om de bal te vangen. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mező komt het veld opgelopen. Kahraman komt het veld opgelopen. Natsis komt het veld opgelopen. Valadares met een harde bal richting middenveld. Gorączko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zaborski de bal onder controle te krijgen. Szorc is nu in balbezit. Szorc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Benedykciuk probeert naar een medespeler te passen. Bireta is nu in balbezit. Bireta speelt de bal door. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dunbar verovert de bal door een tackle van achteren. Dunbar geeft de bal voor. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Flamion rent richting de bal. Flamion geeft een lange en hoge pass. Zaborski kopt de bal weg. Daar is Szorc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szorc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 55%, Mszana-Dolna 45%.
Ajax Gisz - Mszana-Dolna 0:3