Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin Zaczynam się kończyć
2022 Tactiek Atak z przewrotk
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Kemény geeft de bal voor. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal in één keer door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Jaspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel. Jaspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen onderschept slim de pass. Vergoossen speelt de bal door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jaspers trapt de bal weg. Rizikianos kopt de bal weg. Altoni rent richting de bal. Altoni draait met de bal, schiet en ... Petru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Rodríguez Costa geeft een hoge lob. Vicković kopt de bal weg. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichrowski is nu in balbezit. Wichrowski geeft een lange en hoge pass. Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Altoni rent richting de bal. Altoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Zaczynam się kończyć 0:1

25e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Bảo Long geeft een hoge lob. Altoni springt en kopt de bal. Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Zaczynam się kończyć 0:2

27e minuut.
Šámal rent richting de bal. Šámal geeft een lange en hoge pass. Piątkowski probeert de bal aan de voet te houden. Vicković geeft een lange en hoge pass. Altoni springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Šámal passt de bal in één keer door. Secăreanu is nu in balbezit. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Jaspers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Nhật Bảo Long is nu in balbezit. Nhật Bảo Long passt de bal in één keer door. Altoni rent richting de bal. Altoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Zaczynam się kończyć 0:3

35e minuut.
Newey met de inworp. Kemény geeft een hoge lob. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni is nu in balbezit. Altoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Petru met een harde bal richting middenveld. Piątkowski speelt de bal door. Vergoossen speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kemény kan de bal niet met de borst controleren. Piątkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kemény. Kemény krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 55%, Zaczynam się kończyć 45%.
MKS Żychlin - Zaczynam się kończyć 0:3

51e minuut.
Šámal met een sublieme pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Defraeye rent richting de bal. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Franco speelt de bal door. Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen passt de bal met de wreef. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel. Jaspers bokst de bal weg. Paal!

59e minuut.
Newey rent richting de bal. Piątkowski met een sublieme pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Jaspers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kemény verovert de bal door een tackle van achteren. Kemény geeft de bal voor. Klungelig pakt Altoni de bal. Altoni draait met de bal, schiet en ... Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Zaczynam się kończyć 0:4

81e minuut.
Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson passt de bal zonder na te denken. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. Jaspers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Rizikianos passt de bal met de wreef. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kemény probeert naar een medespeler te passen. Nhật Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Altoni de bal. Altoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Rodríguez Costa met de inworp. Kemény bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal onderschept slim de pass. Šámal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 39%, Zaczynam się kończyć 61%.
MKS Żychlin - Zaczynam się kończyć 0:4