Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egia1916 Ajax Gisz
442naj Tactiek ajax433
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten solide
solide Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Munir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorączko komt het veld opgelopen. Baburov probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Materazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Materazzi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zamachowski passt de bal zonder na te denken. Fał rent richting de bal. Pflügler begaat een overtreding. Fał raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fał kan niet meer verder spelen. Rodziewicz komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Gorączko is nu in balbezit. Gorączko speelt de bal door. Szorc is nu in balbezit. Szorc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - Ajax Gisz 0:1

23e minuut.
Szorc passt de bal zonder na te denken. Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko passt de bal zonder na te denken. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Piras kopt de bal weg. Daar is Pflügler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krucki rent richting de bal. Pflügler onderschept slim de pass. Pflügler haalt uit met een fantastische trap. Valadares bokst de bal weg.

26e minuut.
Zaborski passt de bal in één keer door. Zamachowski rent richting de bal. Flamion onderschept slim de pass. Flamion geeft een hoge lob. Szorc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kurczyński passt de bal met de wreef. Botezatu rent richting de bal. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Materazzi onderschept slim de pass. Materazzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Churov de bal. Churov passt de bal in één keer door. Flamion probeert naar een medespeler te passen. Gorączko rent richting de bal. Gorączko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szuba rent richting de bal. Szuba geeft een lange en hoge pass. Rodziewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pflügler is nu in balbezit. Pflügler draait met de bal, schiet en ... Valadares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia1916 57%, Ajax Gisz 43%.
(L)egia1916 - Ajax Gisz 0:1

50e minuut.
Farías geeft een lange en hoge pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczyński geeft de bal voor. Botezatu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gorączko speelt de bal door. Zaborski rent richting de bal. Zaborski met een sublieme pass. Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Materazzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krucki. Krucki krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Baburov rent richting de bal. Flamion rent richting de bal. Flamion passt de bal zonder na te denken. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nilă speelt de bal door. Zaborski is nu in balbezit. Szorc rent richting de bal. Szorc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - Ajax Gisz 0:2

74e minuut.
Farías geeft de bal voor. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski met een sublieme pass. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Churov kopt de bal weg. Szorc is nu in balbezit. Szorc passt de bal zonder na te denken. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski draait met de bal, schiet en ... Paal! Kurzok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia1916 56%, Ajax Gisz 44%.
(L)egia1916 - Ajax Gisz 0:2