Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszana-Dolna Laskowianka
FIFA Tactiek De1end
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Garofalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofalo passt de bal zonder na te denken. Gentizon rent richting de bal. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk schiet op doel. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Laskowianka 1:0

7e minuut.
Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu onderschept slim de pass. Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Magaš is nu in balbezit. Magaš haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Garofalo met een sublieme pass. Gentizon is nu in balbezit. Bumbescu is nu in balbezit. Gentizon verovert de bal door een tackle van achteren. Gentizon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dunbar speelt de bal door. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulgar. Benedykciuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yörük neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Yörük met een sublieme pass. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon probeert de bal met de borst te controleren. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Magaš is nu in balbezit. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaš draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dunbar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Güloğlu geeft een hoge lob. Magaš kopt de bal weg. Pulgar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gentizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bireta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bumbescu. Bumbescu krijgt een gele kaart. Bireta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shaloufa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Remiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofalo rent richting de bal. Garofalo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Spisz bokst de bal weg.

30e minuut.
Garofalo controleert de bal met de borst. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu passt de bal in één keer door. Magaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Pulgar de bal. Gentizon is nu in balbezit. Değirmendereli rent richting de bal. Gentizon onderschept slim de pass. Gentizon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bumbescu is nu in balbezit. Yörük verovert de bal door een tackle van achteren. Yörük passt de bal met de wreef. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Csordás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csordás passt de bal zonder na te denken. Magaš rent richting de bal. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 36%, Laskowianka 64%.
Mszana-Dolna - Laskowianka 1:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. das Graças met de inworp. Bireta speelt de bal door. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Czyrko probeert naar een medespeler te passen. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa passt de bal in één keer door. Yörük rent richting de bal. Yörük geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Benedykciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochnia is nu in balbezit. Benedykciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Benedykciuk schiet op doel. Stępniak probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Laskowianka 2:0

51e minuut.
Shaloufa rent richting de bal. Klungelig pakt Shaloufa de bal. Shaloufa geeft een hoge lob. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Laskowianka 3:0

60e minuut.
Garofalo rent richting de bal. Garofalo probeert naar een medespeler te passen. Gentizon rent richting de bal. Gentizon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Natsis komt het veld opgelopen. Mező komt het veld opgelopen. Małosolny komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Değirmendereli de bal. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendereli begaat een overtreding. Małosolny raakt geblesseerd tijdens het duel. Yörük wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Laskowianka 4:0

71e minuut.
Czyrko passt de bal zonder na te denken. Yörük geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benedykciuk de bal. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap. Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Laskowianka 5:0

73e minuut.
Yörük rent richting de bal. Yörük passt de bal met de wreef. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk schiet op doel. Bochnia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Natsis zal de hoekschop nemen. Małosolny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Laskowianka 6:0

75e minuut.
Małosolny onderschept slim de pass. Natsis speelt de bal door. Bireta is nu in balbezit. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Półćwiartek speelt de bal door. Natsis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bumbescu de bal onder controle te krijgen. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 23%, Laskowianka 77%.
Mszana-Dolna - Laskowianka 6:0