Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin bielawy fc
2022 Tactiek nowa6
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
45.8 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Hansulo kopt de bal weg. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu met een sublieme pass. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 0:1

10e minuut.
Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo passt de bal met de wreef. Rotariu rent richting de bal. Rotariu haalt uit met een fantastische trap. Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Beirens verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens passt de bal met de wreef. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Petru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 0:2

16e minuut.
Sadłowski kopt de bal weg. Rodríguez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Costa geeft de bal voor. Šámal kopt de bal weg. Secăreanu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rotariu rent richting de bal. Rotariu speelt de bal door. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 0:3

31e minuut.
Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Šámal kopt de bal weg. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Verbíř probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rotariu speelt de bal door. Beirens rent richting de bal. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki geeft de bal voor. Parov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Rotariu geeft een lange en hoge pass. Jurvanen verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisz geeft de bal voor. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 68%, bielawy fc 32%.
MKS Żychlin - bielawy fc 0:4

50e minuut.
Piątkowski geeft een hoge lob. Secăreanu rent richting de bal. Met opzet legt Noguerol zijn tegenspeler op de grond. Noguerol krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Beirens rent richting de bal. Beirens geeft een hoge lob. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov draait met de bal, schiet en ... Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 0:5

62e minuut.
Defour passt de bal zonder na te denken. Secăreanu probeert de bal met de borst te controleren. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Verbíř kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kulisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurvanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurvanen geeft een hoge lob. Šámal is nu in balbezit. Šámal passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki passt de bal zonder na te denken. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu haalt uit met een fantastische trap. Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheşnoiu heeft problemen om de bal te vangen. Rotariu rent richting de bal. Rotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 0:6

79e minuut.
Sadłowski passt de bal in één keer door. Piątkowski met een sublieme pass. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Verbíř werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 1:6

80e minuut.
Rotariu passt de bal zonder na te denken. Parov is nu in balbezit. Parov passt de bal met de wreef. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beirens zal de hoekschop nemen. Parov is nu in balbezit. Parov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cheşnoiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 2:6

87e minuut.
Kulisz met een sublieme pass. Noguerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguerol probeert naar een medespeler te passen. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour passt de bal zonder na te denken. Piątkowski met een sublieme pass. Vergoossen met een sublieme pass. Secăreanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - bielawy fc 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 58%, bielawy fc 42%.
MKS Żychlin - bielawy fc 3:6