Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bielawy fc MKS Żychlin
nowa6 Tactiek 2022
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 47.9
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Jurvanen verovert de bal door een tackle van achteren. Franco is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hansulo geeft een lange en hoge pass. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Vergoossen met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Verbíř kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

20e minuut.
Daar is Jurvanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki rent richting de bal. Jurvanen onderschept slim de pass. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu haalt uit met een fantastische trap. Petru bokst de bal weg. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu rent richting de bal. Rotariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Miś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Costa met de inworp. Šámal is nu in balbezit. Šámal speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Verbíř trapt de bal weg. Kulisz kopt de bal weg. Parov rent richting de bal. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu schiet op doel. Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Noguerol de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Złotnicki stond buitenspel. Piątkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šámal rent richting de bal. Šámal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kulisz passt de bal met de wreef. Miś probeert naar een medespeler te passen. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wziątka rent richting de bal. Wziątka speelt de bal door. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki schiet op doel. Jurvanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parov is nu in balbezit. Parov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - MKS Żychlin 1:0

43e minuut.
Parov passt de bal zonder na te denken. Rotariu rent richting de bal. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - MKS Żychlin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 46%, MKS Żychlin 54%.
bielawy fc - MKS Żychlin 2:0

50e minuut.
Jurvanen speelt de bal door. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz geeft een hoge lob. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - MKS Żychlin 3:0

55e minuut.
Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu is nu in balbezit. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Petru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Haraldsson kopt de bal weg. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Verbíř probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - MKS Żychlin 3:1

58e minuut.
Rotariu kopt de bal weg. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Sadłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - MKS Żychlin 4:1

63e minuut.
Vergoossen neemt vlug de vrije trap. Šámal kopt de bal weg. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. Verbíř maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Secăreanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - MKS Żychlin 4:2

66e minuut.
Cheşnoiu onderschept slim de pass. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo passt de bal met de wreef. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Rodríguez Costa passt de bal in één keer door. Piątkowski speelt de bal door. Šámal kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Costa is nu in balbezit. Rodríguez Costa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - MKS Żychlin 4:3

71e minuut.
Šámal is nu in balbezit. Miś is nu in balbezit. Miś geeft een lange en hoge pass. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Petru bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu geeft een hoge lob. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Petru bokst de bal weg.

76e minuut.
Šámal met een sublieme pass. Noguerol geeft een hoge lob. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Šámal de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hansulo. Šámal raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez Costa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Socaciu rent richting de bal. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vergoossen kopt de bal weg. Daar is Piątkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piątkowski passt de bal in één keer door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Miś kopt de bal weg. Şahverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Verbíř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haraldsson neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 54%, MKS Żychlin 46%.
bielawy fc - MKS Żychlin 4:3