Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egia1916 AP Falubaz Zielona Góra
442naj Tactiek jedynka
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Pflügler rent richting de bal. Pflügler draait met de bal, schiet en ... Cobb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - AP Falubaz Zielona Góra 1:0

4e minuut.
Botezatu rent richting de bal. Cichacki rent richting de bal. Botezatu onderschept slim de pass. Botezatu geeft een hoge lob. Pflügler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - AP Falubaz Zielona Góra 2:0

17e minuut.
Cichacki onderschept slim de pass. Materazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichacki passt de bal zonder na te denken. Karaoğuz met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gráf is nu in balbezit. Gráf probeert naar een medespeler te passen. Podsiadły met een sublieme pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Karaoğuz passt de bal zonder na te denken. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis probeert naar een medespeler te passen. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. Kurzok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia1916 - AP Falubaz Zielona Góra 2:1

32e minuut.
Zamachowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pflügler kopt de bal weg. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu draait met de bal, schiet en ... Cobb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Kirsiz speelt de bal door. Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia1916 51%, AP Falubaz Zielona Góra 49%.
(L)egia1916 - AP Falubaz Zielona Góra 2:1

46e minuut.
Podsiadły rent richting de bal. Stratikis rent richting de bal. Podsiadły rent richting de bal. Podsiadły schiet op doel. Núñez kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Karaoğuz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Farías kopt de bal weg. Podsiadły probeert de bal aan de voet te houden. Bechtel geeft een hoge lob. Pflügler bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Materazzi probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Pflügler is nu in balbezit. Pflügler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Inworp. Pierzchała komt het veld opgelopen. Ferrero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goliński komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Stratikis passt de bal met de wreef. Gráf is nu in balbezit. Farías is nu in balbezit. Gráf onderschept slim de pass. Gráf passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Karaoğuz heeft problemen om de bal te vangen. Karaoğuz met een sublieme pass. Baburov rent richting de bal. Gráf onderschept slim de pass. Gráf geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Karaoğuz passt de bal in één keer door. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Núñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kulewski is nu in balbezit. Núñez is nu in balbezit. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L)egia1916 - AP Falubaz Zielona Góra 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia1916 50%, AP Falubaz Zielona Góra 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
(L)egia1916 - AP Falubaz Zielona Góra 2:2