Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP Falubaz Zielona Góra (L)egia1916
jedynka Tactiek 442naj
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
47.8 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten good
adequate Passen very good
excellent Verdedigen good


12e minuut.
Gráf kopt de bal weg. Klungelig pakt Baburov de bal. Baburov met een sublieme pass. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski geeft een hoge lob. Cobb bokst de bal weg.

18e minuut.
Bieniecki geeft een hoge lob. Kurczyński speelt de bal door. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. Kurzok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Wietrzny onderschept slim de pass. Materazzi speelt de bal door. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski geeft een lange en hoge pass. Botezatu springt en kopt de bal. Cobb bokst de bal weg.

25e minuut.
Botezatu rent richting de bal. Bieniecki geeft een lange en hoge pass. Kulewski kopt de bal weg. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Kurzok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bechtel met een sublieme pass. Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły probeert naar een medespeler te passen. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Karaoğuz passt de bal in één keer door. Stratikis is nu in balbezit. Stratikis geeft een hoge lob. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Farías geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podsiadły met een snelle inworp. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stratikis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gráf rent richting de bal. Gráf met een sublieme pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 48%, (L)egia1916 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AP Falubaz Zielona Góra - (L)egia1916 0:0

50e minuut.
Daar is Habilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podsiadły rent richting de bal. Farías legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podsiadły raakt geblesseerd tijdens het duel. Núñez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kurzok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gráf is nu in balbezit. Baburov verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez is nu in balbezit. Kurzok bokst de bal weg. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Kurzok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - (L)egia1916 1:0

55e minuut.
Farías heeft problemen om de bal te vangen. Stratikis is nu in balbezit. Bechtel maakt een afschuwelijke overtreding. Bechtel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Stratikis geeft een hoge lob. Daar is Zamachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Pflügler rent richting de bal. Pflügler draait met de bal, schiet en ... Cobb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki passt de bal in één keer door. Karaoğuz speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bieniecki onderschept slim de pass. Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaoğuz probeert naar een medespeler te passen. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bieniecki rent richting de bal. Materazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pierzchała komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała onderschept slim de pass. Pierzchała passt de bal met de wreef. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pierzchała geeft een lange en hoge pass. Gráf kopt de bal weg. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - (L)egia1916 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 33%, (L)egia1916 67%.
AP Falubaz Zielona Góra - (L)egia1916 2:0