Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.149 [del]
  • Stadion: Kamper no
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27933
Zaczynam się kończyć Ajax Gisz
Atak z przewrotk Tactiek ajax433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 47.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Rizikianos is nu in balbezit. Rizikianos passt de bal in één keer door. Altoni rent richting de bal. Nhật Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long draait met de bal, schiet en ... Valadares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Altoni kopt de bal weg. Rizikianos is nu in balbezit. Rizikianos met een sublieme pass. Altoni is nu in balbezit. Altoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Fał de bal. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni schiet op doel. Valadares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Ajax Gisz 1:0

10e minuut.
Vicković geeft een lange en hoge pass. Daar is Piras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gowin rent richting de bal. Gowin schiet op doel. Valadares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Ajax Gisz 2:0

11e minuut.
Churov is nu in balbezit. Zaborski is nu in balbezit. Zaborski geeft de bal voor. Munir is nu in balbezit. Munir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nhật Bảo Long passt de bal zonder na te denken. Rizikianos rent richting de bal. Rizikianos passt de bal in één keer door. Altoni is nu in balbezit. Altoni schiet op doel. Valadares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fał geeft de bal voor. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov geeft de bal voor. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Flamion controleert de bal met de borst. Nhật Bảo Long rent richting de bal. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni haalt uit met een fantastische trap. Valadares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Ajax Gisz 3:0

39e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski passt de bal zonder na te denken. Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Krucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krucki raakt geblesseerd tijdens het duel. Piras met een snel genomen vrije trap. Nankov kopt de bal weg. Kemény probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zaborski geeft de bal voor. Flamion rent richting de bal. Flamion geeft de bal voor. Churov geeft een hoge lob. Szorc maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaspers bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 42%, Ajax Gisz 58%.
Zaczynam się kończyć - Ajax Gisz 3:0

49e minuut.
Munir onderschept slim de pass. Munir passt de bal met de wreef. Szorc rent richting de bal. Szorc haalt uit met een fantastische trap. Jaspers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Ajax Gisz 3:1

61e minuut.
Nhật Bảo Long probeert naar een medespeler te passen. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski probeert naar een medespeler te passen. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin schiet op doel. Valadares bokst de bal weg. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov geeft een hoge lob. Zaborski kopt de bal weg. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc schiet op doel. Jaspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nankov met een sublieme pass. Munir is nu in balbezit. Munir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaczynam się kończyć - Ajax Gisz 3:2

75e minuut.
Krucki is nu in balbezit. Nhật Bảo Long verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Altoni heeft problemen om de bal te vangen. Altoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jaspers trapt de bal weg. Nhật Bảo Long heeft problemen om de bal te vangen. Kemény met een sublieme pass. Rizikianos is nu in balbezit. Rizikianos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Valadares trapt de bal weg van het doel. Vicković kopt de bal weg. Nhật Bảo Long met een sublieme pass. Daar is Altoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaczynam się kończyć 49%, Ajax Gisz 51%.
Zaczynam się kończyć - Ajax Gisz 3:2