Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bielawy fc Laskowianka
nowa6 Tactiek De1end
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 35.9
solide Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Kulisz is nu in balbezit. Kulisz passt de bal zonder na te denken. Parov rent richting de bal. Parov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 1:0

20e minuut.
Şahverdiyev kopt de bal weg. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz passt de bal in één keer door. Parov heeft problemen om de bal te vangen. Parov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Parov is nu in balbezit. Parov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Miś onderschept slim de pass. Miś geeft een lange en hoge pass. Daar is Stępniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Parov rent richting de bal. Stępniak rent richting de bal. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 2:0

42e minuut.
Rotariu passt de bal in één keer door. Güloğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Złotnicki. Güloğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Güloğlu geeft de bal voor. Inworp. Beirens met een snelle inworp. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 29%, Laskowianka 71%.
bielawy fc - Laskowianka 2:0

46e minuut.
Wziątka komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Wziątka speelt de bal door. Noguerol is nu in balbezit. Noguerol passt de bal in één keer door. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Złotnicki passt de bal zonder na te denken. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 3:0

55e minuut.
Spisz trapt de bal weg. Klungelig pakt Magaš de bal. Noguerol met een sublieme pass. Klungelig pakt Złotnicki de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parov is nu in balbezit. Parov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 4:0

58e minuut.
Noguerol speelt de bal door. Rotariu heeft problemen om de bal te vangen. Rotariu passt de bal in één keer door. Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Rotariu draait met de bal, schiet en ... Spisz met een sublieme pass. Wziątka kopt de bal weg. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Beirens rent richting de bal. Beirens geeft een hoge lob. Rotariu kopt de bal weg. Parov is nu in balbezit. Parov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 5:0

68e minuut.
Değirmendereli verovert de bal door een tackle van achteren. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulisz. Kulisz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Rotariu passt de bal zonder na te denken. Beirens rent richting de bal. Beirens passt de bal in één keer door. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Csordás kopt de bal weg. Mardan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Socaciu. Socaciu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Parov is nu in balbezit. Rotariu geeft de bal voor. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 6:0

79e minuut.
Daar is Şahverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahverdiyev geeft een lange en hoge pass. Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki schiet op doel. Spisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 7:0

82e minuut.
Beirens geeft een lange en hoge pass. Daar is Parov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulgar is nu in balbezit. Parov verovert de bal door een tackle van achteren. Parov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 8:0

84e minuut.
Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu geeft een lange en hoge pass. Parov rent richting de bal. Parov haalt uit met een fantastische trap. Spisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 9:0

85e minuut.
Beirens geeft de bal voor. Parov kopt de bal weg. Klungelig pakt Mardan de bal. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki geeft een hoge lob. Parov is nu in balbezit. Parov haalt uit met een fantastische trap. Spisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - Laskowianka 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 19%, Laskowianka 81%.
bielawy fc - Laskowianka 10:0