Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laskowianka bielawy fc
De1end Tactiek nowa6
50% Balbezit 50%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 52.6
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Bumbescu speelt de bal door. Değirmendereli bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendereli geeft de bal voor. Hansulo geeft een hoge lob. Parov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - bielawy fc 0:1

6e minuut.
Mardan rent richting de bal. Socaciu rent richting de bal. Noguerol probeert naar een medespeler te passen. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Spisz bokst de bal weg.

13e minuut.
Miś kopt de bal weg. Beirens rent richting de bal. Beirens passt de bal in één keer door. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - bielawy fc 0:2

14e minuut.
Güloğlu geeft een lange en hoge pass. Beirens kopt de bal weg. Bumbescu heeft problemen om de bal te vangen. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu geeft de bal voor. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Parov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - bielawy fc 0:3

15e minuut.
Hansulo rent richting de bal. Hansulo geeft de bal voor. Klungelig pakt Pulgar de bal. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rotariu met een sublieme pass. Güloğlu rent richting de bal. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - bielawy fc 0:4

29e minuut.
Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbescu passt de bal met de wreef. Rotariu met een sublieme pass. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Csordás is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noguerol. Csordás raakt geblesseerd tijdens het duel. Güloğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hansulo speelt de bal door. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz geeft een hoge lob. Złotnicki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Złotnicki rent richting de bal. Pulgar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parov. Parov krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Kulisz geeft de bal voor. Parov heeft problemen om de bal te vangen. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu draait met de bal, schiet en ... Spisz bokst de bal weg.

37e minuut.
Csordás met de inworp. Bumbescu rent richting de bal. Beirens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beirens krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daar is Kulisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisz passt de bal in één keer door. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 82%, bielawy fc 18%.
Laskowianka - bielawy fc 0:4

46e minuut.
Wziątka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rotariu is nu in balbezit. Rotariu geeft een lange en hoge pass. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel. Spisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu met een sublieme pass. Parov is nu in balbezit. Parov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - bielawy fc 0:5

53e minuut.
Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępniak geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beirens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Złotnicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Rotariu rent richting de bal. Rotariu passt de bal zonder na te denken. Bochnia geeft de bal voor. Złotnicki kan de bal niet met de borst controleren. Złotnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - bielawy fc 0:6

60e minuut.
Wziątka geeft een hoge lob. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulisz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parov kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Remiszewski rent richting de bal. Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu speelt de bal door. Parov rent richting de bal. Parov schiet op doel. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Beirens heeft problemen om de bal te vangen. Beirens speelt de bal door. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Spisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - bielawy fc 0:7

74e minuut.
Pulgar geeft de bal voor. Daar is Remiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisz onderschept slim de pass. Kulisz geeft een hoge lob. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Socaciu kopt de bal weg. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu passt de bal met de wreef. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Spisz bokst de bal weg.

86e minuut.
Socaciu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bochnia de bal onder controle te krijgen. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Spisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parov is nu in balbezit. Parov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - bielawy fc 0:8

89e minuut.
Şahverdiyev geeft de bal voor. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu passt de bal zonder na te denken. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 75%, bielawy fc 25%.
Laskowianka - bielawy fc 0:8