Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszana-Dolna MKS Żychlin
FIFA Tactiek 2022
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Piątkowski probeert de bal aan de voet te houden. Yörük is nu in balbezit. Yörük passt de bal in één keer door. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk passt de bal met de wreef. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gentizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - MKS Żychlin 1:0

8e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Półćwiartek speelt de bal door. Yörük kopt de bal weg. Daar is Benedykciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benedykciuk schiet op doel. Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gentizon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - MKS Żychlin 2:0

11e minuut.
Garofalo kopt de bal weg. Daar is Yörük, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Yörük geeft een hoge lob. Daar is Sakrajecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Costa. Rodríguez Costa krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klungelig pakt Secăreanu de bal. Ciliński rent richting de bal. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - MKS Żychlin 2:1

37e minuut.
Daar is Šámal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šámal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 52%, MKS Żychlin 48%.
Mszana-Dolna - MKS Żychlin 2:1

59e minuut.
Ciliński speelt de bal door. Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük passt de bal met de wreef. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofalo onderschept slim de pass. Garofalo passt de bal zonder na te denken. Gentizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentizon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Czyrko geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu kopt de bal weg. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki geeft een lange en hoge pass. Gentizon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mező komt het veld opgelopen. Larcinesi komt het veld opgelopen. Natsis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Vergoossen is nu in balbezit. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piątkowski heeft problemen om de bal te vangen. Garofalo rent richting de bal. Garofalo geeft een hoge lob. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Benedykciuk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cheşnoiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Larcinesi met een sublieme pass. Klungelig pakt Benedykciuk de bal. Yörük probeert naar een medespeler te passen. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - MKS Żychlin 3:1

76e minuut.
Šámal rent richting de bal. Shaloufa begaat een overtreding. Šámal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Secăreanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Larcinesi is nu in balbezit. Jurvanen rent richting de bal. Larcinesi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Larcinesi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - MKS Żychlin 3:2

83e minuut.
Cheşnoiu is nu in balbezit. Yörük onderschept slim de pass. Yörük passt de bal in één keer door. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Piątkowski passt de bal in één keer door. Franco is nu in balbezit. Franco speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 54%, MKS Żychlin 46%.
Mszana-Dolna - MKS Żychlin 3:2