Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziekanat 2015 MKS Karlino
4 1 3 2 Tactiek 442(D)
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu bokst de bal weg.

5e minuut.
Strażak passt de bal zonder na te denken. Bielecki is nu in balbezit. Gözüaçık onderschept slim de pass. Gözüaçık schiet op doel. Măldărăşanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 1:0

6e minuut.
Chiculiţă passt de bal met de wreef. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt passt de bal zonder na te denken. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Chiculiţă speelt de bal door. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt speelt de bal door. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Weigelt geeft een lange en hoge pass. Jurczyga heeft problemen om de bal te vangen. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Smotarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Račka bereikt de bal nog maar net als eerste. Račka speelt de bal door. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel. Măldărăşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Weigelt neemt de hoekschop. Strażak springt en kopt de bal. Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 2:0

26e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Salakka rent richting de bal. Salakka probeert naar een medespeler te passen. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák schiet op doel. Ağabəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Chiculiţă probeert de bal met de borst te controleren. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Račka rent richting de bal. Račka geeft een hoge lob. Gözüaçık krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 32%, MKS Karlino 68%.
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 2:0

51e minuut.
Jurczyga geeft de bal voor. Yakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakimov speelt de bal door. Salakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka haalt uit met een fantastische trap. Ağabəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Salakka passt de bal in één keer door. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kršňák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kršňák neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 2:1

62e minuut.
Salakka geeft een lange en hoge pass. Martel kopt de bal weg. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Ağabəyov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 2:2

73e minuut.
Račka rent richting de bal. Račka met een sublieme pass. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 3:2

75e minuut.
Jurczyga onderschept slim de pass. Jurczyga geeft een hoge lob. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Ağabəyov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 3:3

85e minuut.
Daar is Bielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielecki onderschept slim de pass. Weigelt geeft een hoge lob. Gözüaçık krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 4:3

88e minuut.
Chiculiţă passt de bal in één keer door. Račka rent richting de bal. Račka passt de bal in één keer door. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Măldărăşanu trapt de bal weg. Bellari kopt de bal weg. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák schiet op doel. Ağabəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 31%, MKS Karlino 69%.
Dziekanat 2015 - MKS Karlino 4:3