Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GromNaZawsze BKS Małpi Gaj
TARABU Tactiek 358
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 46
goed Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson passt de bal met de wreef. Łatuszyński rent richting de bal. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Capovilla bokst de bal weg. Večerník rent richting de bal. Večerník schiet op doel. Capovilla bokst de bal weg. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - BKS Małpi Gaj 1:0

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Emon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Riikonen kan de bal niet met de borst controleren. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vittoriano speelt de bal door. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottin speelt de bal door. Klungelig pakt Emon de bal. Emon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Carioca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fornalik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Emon rent richting de bal. Emon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Večerník is nu in balbezit. Večerník passt de bal zonder na te denken. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Capovilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - BKS Małpi Gaj 2:0

27e minuut.
Fornalik is nu in balbezit. Fornalik passt de bal in één keer door. Daar is Emon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emon schiet op doel. van Boven werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - BKS Małpi Gaj 2:1

32e minuut.
Emon geeft een lange en hoge pass. van Boven met een sublieme pass. Riikonen kopt de bal weg. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Riikonen verovert de bal door een tackle van achteren. Riikonen geeft een lange en hoge pass. Carioca kan de bal niet met de borst controleren. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano geeft een lange en hoge pass. Emon is nu in balbezit. Emon schiet op doel. van Boven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GromNaZawsze - BKS Małpi Gaj 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 54%, BKS Małpi Gaj 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GromNaZawsze - BKS Małpi Gaj 2:2

50e minuut.
Servili kopt de bal weg. Gonnet rent richting de bal. Met opzet legt Franken zijn tegenspeler op de grond. Franken is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Vittoriano probeert naar een medespeler te passen. Emon is nu in balbezit. Szotek rent richting de bal. Emon verovert de bal door een tackle van achteren. Emon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Fornalik met een snelle inworp. Riikonen geeft een lange en hoge pass. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon haalt uit met een fantastische trap. van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dylewski met de inworp. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano geeft de bal voor. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon haalt uit met een fantastische trap. van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cottin geeft de bal voor. Večerník kopt de bal weg. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel. Capovilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Servili onderschept slim de pass. Servili geeft de bal voor. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 48%, BKS Małpi Gaj 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GromNaZawsze - BKS Małpi Gaj 2:2