Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siekiera Siemce Orły Galla
www Tactiek specjalPP
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 33.5
solid Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen good


13e minuut.
Szczur passt de bal in één keer door. Geerinckx rent richting de bal. Ziomek is nu in balbezit. Geerinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Styczek kopt de bal weg. Poulter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brożek geeft een hoge lob. Vilhan krijgt zijn hoofd ertegen. Sajdak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanata rent richting de bal. Geerinckx onderschept slim de pass. Geerinckx schiet op doel. Poulter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Orły Galla 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 54%, Orły Galla 46%.
Siekiera Siemce - Orły Galla 1:0

47e minuut.
Chiţa passt de bal in één keer door. Styczek rent richting de bal. Styczek passt de bal zonder na te denken. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Poulter trapt de bal weg. Chiţa kopt de bal weg. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... Poulter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chiţa passt de bal zonder na te denken. Ziomek rent richting de bal. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Szczur haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Perz de bal. Cieślikowski rent richting de bal. Geerinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Xianyu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Viita probeert de bal aan de voet te houden. Rempała probeert naar een medespeler te passen. Morgante heeft problemen om de bal te vangen. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cieślikowski onderschept slim de pass. Cieślikowski geeft een lange en hoge pass. Pesser speelt de bal door. Szczur rent richting de bal. Szczur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ziomek rent richting de bal. Szczur onderschept slim de pass. Cieślikowski rent richting de bal. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Sergiejew komt het veld opgelopen. Poulter trapt de bal weg. Styczek kopt de bal weg. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Orły Galla 2:0

83e minuut.
Świerad passt de bal in één keer door. Brożek geeft de bal voor. Daar is Pesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silnicki is nu in balbezit. Silnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Carbone is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carbone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rempała heeft problemen om de bal te vangen. Rempała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Orły Galla 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 41%, Orły Galla 59%.
Siekiera Siemce - Orły Galla 3:0