Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC GKS Jubka Kaszaloty
Apropo de facto Tactiek ATAK
35% Balbezit 65%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 32.7
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Dovičovič geeft de bal voor. Muziek probeert de bal aan de voet te houden. Muziek geeft de bal voor. Öztel is nu in balbezit. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Konić trapt de bal weg van het doel. Rutkowski kopt de bal weg. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel draait met de bal, schiet en ... Konić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kaščiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel onderschept slim de pass. Kaščiak maakt een afschuwelijke overtreding. Kaščiak krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Teplička is nu in balbezit. Teplička speelt de bal door. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap. Konić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Kaszaloty 0:1

22e minuut.
Muziek onderschept slim de pass. Muziek met een sublieme pass. Ady rent richting de bal. Öztel verovert de bal door een tackle van achteren. Öztel schiet op doel. Konić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Teplička passt de bal zonder na te denken. Dedeoğlu rent richting de bal. Dedeoğlu probeert naar een medespeler te passen. Parisio is nu in balbezit. Parisio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ady geeft een hoge lob. Inworp. Muziek met een snelle inworp. Teplička is nu in balbezit. Teplička geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Öztel probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek geeft de bal voor. Öztel rent richting de bal. Öztel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Teplička speelt de bal door. Parisio is nu in balbezit. Parisio geeft een hoge lob. Öztel is nu in balbezit. Öztel draait met de bal, schiet en ... Konić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Teplička geeft de bal voor. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öztel raakt geblesseerd tijdens het duel. Öztel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Muziek passt de bal zonder na te denken. Öztel rent richting de bal. Öztel draait met de bal, schiet en ... Konić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 74%, Kaszaloty 26%.
WC GKS Jubka - Kaszaloty 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Zawidowski de bal. Arnaudi rent richting de bal. Rutkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rutkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rutkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Teplička rent richting de bal. Teplička met een sublieme pass. Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Kaszaloty 0:2

72e minuut.
Parisio rent richting de bal. Parisio geeft een lange en hoge pass. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Kaszaloty 0:3

76e minuut.
Teplička rent richting de bal. Teplička geeft een hoge lob. Tworkowski probeert de bal met de borst te controleren. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel draait met de bal, schiet en ... Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

85e minuut.
Muziek geeft de bal voor. Daar is Öztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaščiak is nu in balbezit. Öztel verovert de bal door een tackle van achteren. Öztel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wodzyński komt het veld opgelopen. Witos komt het veld opgelopen. Mierzwiński komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Muziek met een snelle inworp. Teplička is nu in balbezit. Teplička speelt de bal door. Witos heeft problemen om de bal te vangen. Witos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Kaszaloty 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 60%, Kaszaloty 40%.
WC GKS Jubka - Kaszaloty 0:4