Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaszaloty WC GKS Jubka
ATAK Tactiek Apropo de facto
68% Balbezit 32%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.8
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Teplička bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muziek neemt de hoekschop. Öztel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chmura bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Łobodzki geeft de bal voor. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel haalt uit met een fantastische trap. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Öztel is nu in balbezit. Öztel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - WC GKS Jubka 1:0

23e minuut.
Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Parisio de bal onder controle te krijgen. Öztel is nu in balbezit. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chmura verovert de bal door een tackle van achteren. Chmura geeft een lange en hoge pass. Pilikowski kopt de bal weg. Ordak rent richting de bal. Ordak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Patyczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kolář geeft de bal voor. Rutkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Teplička de bal. Öztel is nu in balbezit. Öztel haalt uit met een fantastische trap. Pujades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Parisio met de inworp. Kentvonen rent richting de bal. Teplička begaat een overtreding. Teplička krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chmura rent richting de bal. Chmura passt de bal zonder na te denken. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski draait met de bal, schiet en ... Patyczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 35%, WC GKS Jubka 65%.
Kaszaloty - WC GKS Jubka 1:0

57e minuut.
Zawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawidowski speelt de bal door. Rutkowski geeft een hoge lob. Parisio is nu in balbezit. Parisio schiet op doel. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Öztel is nu in balbezit. Öztel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - WC GKS Jubka 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Parisio de bal. Parisio passt de bal met de wreef. Teplička speelt de bal door. Öztel is nu in balbezit. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - WC GKS Jubka 3:0

65e minuut.
Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki geeft een lange en hoge pass. Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel. Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Raab geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaščiak de bal. Öztel rent richting de bal. Öztel draait met de bal, schiet en ... Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - WC GKS Jubka 4:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwiński komt het veld opgelopen. Del Bono komt het veld opgelopen. Wodzyński komt het veld opgelopen. Tworkowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Teplička geeft een hoge lob. Daar is Kaščiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztel rent richting de bal. Öztel draait met de bal, schiet en ... Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - WC GKS Jubka 5:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Witos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 39%, WC GKS Jubka 61%.
Kaszaloty - WC GKS Jubka 5:0