Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Karlino BKS Małpi Gaj
442(D) Tactiek 358
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 43.9
solide Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is Salakka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salakka passt de bal met de wreef. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel. Capovilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salakka zal de hoekschop nemen. Kršňák kopt de bal weg. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 1:0

5e minuut.
Jurczyga onderschept slim de pass. Jurczyga passt de bal in één keer door. Salakka met een sublieme pass. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Salakka met de inworp. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák passt de bal in één keer door. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 2:0

15e minuut.
Daar is Maceo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osvaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Osvaldo passt de bal met de wreef. Frťala is nu in balbezit. Frťala passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kršňák rent richting de bal. Kršňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 3:0

18e minuut.
Jurczyga verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano onderschept slim de pass. Vittoriano speelt de bal door. Franken rent richting de bal. Franken geeft een lange en hoge pass. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Martín Carballo met een snelle inworp. Emon is nu in balbezit. Emon passt de bal zonder na te denken. Martín Carballo geeft een hoge lob. Fornalik maakt een snoekduik en kopt de bal. Măldărăşanu bokst de bal weg.

32e minuut.
Inworp. Franken met de inworp. Fornalik met een sublieme pass. Emon is nu in balbezit. Emon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Emon passt de bal zonder na te denken. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano met een sublieme pass. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka onderschept slim de pass. Salakka met een sublieme pass. Kršňák heeft problemen om de bal te vangen. Kršňák schiet op doel. Capovilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 52%, BKS Małpi Gaj 48%.
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 3:0

53e minuut.
Jurczyga geeft de bal voor. Frťala kopt de bal weg. Cardarelli heeft problemen om de bal te vangen. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Capovilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 4:0

54e minuut.
Salakka verovert de bal door een tackle van achteren. Salakka passt de bal met de wreef. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák schiet op doel. Capovilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 5:0

58e minuut.
Cardarelli onderschept slim de pass. Salakka is nu in balbezit. Salakka passt de bal in één keer door. Kršňák rent richting de bal. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Martín Carballo passt de bal in één keer door. Vittoriano met een sublieme pass. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 5:1

68e minuut.
Kršňák speelt de bal door. Klungelig pakt Osvaldo de bal. Cardarelli rent richting de bal. Osvaldo onderschept slim de pass. Osvaldo schiet op doel. Capovilla bokst de bal weg.

73e minuut.
Doeltrap. Măldărăşanu trapt de bal weg. Vittoriano kopt de bal weg. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mandla heeft problemen om de bal te vangen. Cardarelli is nu in balbezit. Cardarelli geeft een hoge lob. Emon rent richting de bal. Emon haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 5:2

82e minuut.
Emon geeft een lange en hoge pass. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fornalik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fornalik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Jurczyga geeft een lange en hoge pass. Frťala kan de bal niet met de borst controleren. Frťala probeert naar een medespeler te passen. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Capovilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 56%, BKS Małpi Gaj 44%.
MKS Karlino - BKS Małpi Gaj 5:2