Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GromNaZawsze Dziekanat 2015
TARABU Tactiek 4 1 3 2
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 51
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Chiculiţă geeft de bal voor. Račka is nu in balbezit. Račka probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - Dziekanat 2015 0:1

14e minuut.
Weigelt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Daar is Strażak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak draait met de bal, schiet en ... van Boven bokst de bal weg.

17e minuut.
Strażak met een sublieme pass. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă speelt de bal door. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fajersson is nu in balbezit. Fajersson passt de bal in één keer door. Račka is nu in balbezit. Račka geeft een lange en hoge pass. Gözüaçık springt en kopt de bal. van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Füri is nu in balbezit. Füri passt de bal met de wreef. Weigelt met een sublieme pass. Strażak rent richting de bal. Strażak geeft de bal voor. van Boven bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 69%, Dziekanat 2015 31%.
GromNaZawsze - Dziekanat 2015 0:1

51e minuut.
Lemos rent richting de bal. Holuba onderschept slim de pass. Holuba geeft de bal voor. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Večerník kopt de bal weg. Füri bereikt de bal nog maar net als eerste. Füri speelt de bal door. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fajersson krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. van Boven met een harde bal richting middenveld. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo passt de bal met de wreef. Cottin onderschept slim de pass. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Weigelt rent richting de bal. Inworp. Weigelt met de inworp. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Holuba met de inworp. Weigelt geeft een hoge lob. Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Strażak kopt de bal weg. Klungelig pakt Gözüaçık de bal. Cottin rent richting de bal. Gözüaçık onderschept slim de pass. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 65%, Dziekanat 2015 35%.
GromNaZawsze - Dziekanat 2015 0:1