Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziekanat 2015 GromNaZawsze
4 1 3 2 Tactiek TARABU
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 31.1
excellent Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen average


1e minuut.
Zéfiro passt de bal zonder na te denken. Popa rent richting de bal. Popa geeft een hoge lob. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel. van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Zéfiro verovert de bal door een tackle van achteren. Popa rent richting de bal. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa geeft een lange en hoge pass. Strażak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Popa passt de bal met de wreef. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel. van Boven werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 1:0

13e minuut.
Holuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Holuba geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. van Boven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 2:0

16e minuut.
Smotarski geeft een lange en hoge pass. Strażak kopt de bal weg. Daar is Carioca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Gözüaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık met een sublieme pass. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. van Boven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 3:0

22e minuut.
Dylewski is nu in balbezit. Dylewski geeft de bal voor. Füri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 3:1

24e minuut.
Fajersson is nu in balbezit. Gözüaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Gözüaçık passt de bal zonder na te denken. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Večerník speelt de bal door. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Füri verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel. Ağabəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 3:2

29e minuut.
Zéfiro is nu in balbezit. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet passt de bal zonder na te denken. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos haalt uit met een fantastische trap. Ağabəyov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lemos met een sublieme pass. Popa is nu in balbezit. Popa geeft de bal voor. Račka is nu in balbezit. Račka geeft de bal voor. van Boven bokst de bal weg. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 4:2

39e minuut.
Račka is nu in balbezit. Račka geeft de bal voor. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak draait met de bal, schiet en ... van Boven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Strażak rent richting de bal. Strażak passt de bal met de wreef. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gacek de bal onder controle te krijgen. van Boven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak passt de bal met de wreef. Gözüaçık heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 29%, GromNaZawsze 71%.
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 4:2

49e minuut.
Cottin is nu in balbezit. Cottin geeft een lange en hoge pass. Račka probeert naar een medespeler te passen. Strażak rent richting de bal. Strażak schiet op doel. van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fajersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ... van Boven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 5:2

64e minuut.
Strażak rent richting de bal. Strażak geeft de bal voor. Gözüaçık probeert de bal met de borst te controleren. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arce komt het veld opgelopen. van Boven trapt de bal weg. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ağabəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Holuba geeft de bal voor. Arce kopt de bal weg. Daar is Carioca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. van Boven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Cottin is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Gözüaçık rent richting de bal. Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Füri onderschept slim de pass. Füri geeft de bal voor. Cottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
van Boven speelt de bal door. Gonnet kopt de bal weg. Smotarski geeft de bal voor. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap. van Boven bokst de bal weg.

85e minuut.
Popa geeft een hoge lob. Račka rent richting de bal. Račka probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 6:2

86e minuut.
Gacek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holuba met een snelle inworp. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Popa geeft een lange en hoge pass. Dylewski kopt de bal weg. Račka heeft problemen om de bal te vangen. Račka geeft een hoge lob. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 30%, GromNaZawsze 70%.
Dziekanat 2015 - GromNaZawsze 6:2