Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaszaloty Siekiera Siemce
ATAK Tactiek www
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Chiţa is nu in balbezit. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Maria da Choupa rent richting de bal. Maria da Choupa geeft een hoge lob. Szczur maakt een snoekduik en kopt de bal. Patyczek bokst de bal weg.

4e minuut.
Zawidowski geeft de bal voor. Inworp. Rempała met de inworp. Viita rent richting de bal. Viita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zawidowski met de inworp. Muziek geeft de bal voor. Öztel is nu in balbezit. Öztel draait met de bal, schiet en ... Gomoliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Siekiera Siemce 1:0

13e minuut.
Styczek rent richting de bal. Zawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawidowski geeft een hoge lob. Parisio rent richting de bal. Parisio schiet op doel. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Parisio rent richting de bal. Maria da Choupa onderschept slim de pass. Met opzet legt Parisio zijn tegenspeler op de grond. Parisio krijgt een gele kaart. Maria da Choupa raakt geblesseerd tijdens het duel. Maria da Choupa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patyczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Somalha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parisio met een snelle inworp. Teplička rent richting de bal. Teplička geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Gomoliński met een harde bal richting middenveld. Maria da Choupa kopt de bal weg. Szczur is nu in balbezit. Szczur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 76%, Siekiera Siemce 24%.
Kaszaloty - Siekiera Siemce 1:0

55e minuut.
Żmijewski onderschept slim de pass. Żmijewski passt de bal zonder na te denken. Teplička geeft de bal voor. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Pesser passt de bal met de wreef. Maria da Choupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maria da Choupa passt de bal met de wreef. Szczur is nu in balbezit. Szczur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Teplička rent richting de bal. Witos is nu in balbezit. Witos passt de bal zonder na te denken. Muziek is nu in balbezit. Muziek probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Maria da Choupa met de inworp. Chiţa rent richting de bal. Chiţa geeft een hoge lob. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Patyczek met een harde bal richting middenveld. Teplička kopt de bal weg. Witos heeft problemen om de bal te vangen. Viita is nu in balbezit. Viita haalt uit met een fantastische trap. Patyczek bokst de bal weg.

86e minuut.
Viita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čaloun komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Čaloun is nu in balbezit. Daar is Szczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobodzki onderschept slim de pass. Čaloun onderschept slim de pass. Čaloun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 65%, Siekiera Siemce 35%.
Kaszaloty - Siekiera Siemce 1:0