Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siekiera Siemce Kaszaloty
www Tactiek ATAK
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 33.9
solide Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Styczek rent richting de bal. Styczek passt de bal zonder na te denken. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Carbone kopt de bal weg. Szczur is nu in balbezit. Tín Ruíz rent richting de bal. Szczur onderschept slim de pass. Szczur schiet op doel. Patyczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Kaszaloty 1:0

6e minuut.
Teplička heeft problemen om de bal te vangen. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx passt de bal met de wreef. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur schiet op doel. Patyczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Łobodzki is nu in balbezit. Carbone verovert de bal door een tackle van achteren. Carbone passt de bal zonder na te denken. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Öztel kopt de bal weg. Maria da Choupa is nu in balbezit. Maria da Choupa passt de bal zonder na te denken. Szczur rent richting de bal. Szczur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Łobodzki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Carbone de bal onder controle te krijgen. Geerinckx kopt de bal weg. Szczur is nu in balbezit. Szczur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Carbone rent richting de bal. Łobodzki begaat een overtreding. Carbone raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiţa met een snel genomen vrije trap. Szczur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Kaszaloty 2:0

27e minuut.
Carbone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zawidowski de bal. Szczur is nu in balbezit. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczek geeft een lange en hoge pass. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur haalt uit met een fantastische trap. Patyczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 32%, Kaszaloty 68%.
Siekiera Siemce - Kaszaloty 2:0

46e minuut.
Tín Ruíz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbone met de inworp. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

46e minuut.
Styczek kopt de bal weg. Raab heeft problemen om de bal te vangen. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Kaszaloty 3:0

57e minuut.
Raab rent richting de bal. Geerinckx onderschept slim de pass. Geerinckx passt de bal met de wreef. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Somalha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bryński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplička rent richting de bal. Geerinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Geerinckx geeft een hoge lob. Szczur springt en kopt de bal. Patyczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Geerinckx passt de bal zonder na te denken. Raab is nu in balbezit. Geerinckx onderschept slim de pass. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Kaszaloty 4:0

73e minuut.
Maria da Choupa met een sublieme pass. Daar is Parisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa rent richting de bal. Parisio onderschept slim de pass. Parisio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Muziek geeft de bal voor. Daar is Maria da Choupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Styczek de bal. Teplička bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplička passt de bal in één keer door. Muziek rent richting de bal. Muziek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Teplička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teplička geeft een lange en hoge pass. Rempała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muziek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Kaszaloty 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 48%, Kaszaloty 52%.
Siekiera Siemce - Kaszaloty 4:1